עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

מילות השיר:

היום קמתי שמח
תודה אלוהים, תודה אלוהים
הלב התרוקן כמו ירח
עכשיו הולך ומלא, מלא בחיים
נחשפתי, נפגעתי, נחסמתי
שנה לא כתבתי שירים
אבל היום קמתי שמח
ראיתי ניסים

הנשמה שלי שוב מאושרת
כשמקשיבים לה אז היא מספרת
על ארמונות מאש בצבע תכלת
אני מרגיש אותה בפנים רוקדת
הנשמה שלי היא משוררת
אני מלחין רק מה שהיא כותבת
אני נרדם ואז היא מתעוררת
עולה למעלה ואז שוב חוזרת אליי
בבוקר אליי

היום קמתי שמח
תודה אלוהים, תודה אלוהים
הלב שנחסם שוב זורח
הכל מרגיש לי חדש
מרגיש לי תמים
נשברתי, נלחמתי, נקרעתי
שנה לא מצאתי אוויר
אבל היום קמתי שמח
שמעתי בי שיר

הנשמה שלי שוב מאושרת
כשמקשיבים לה אז היא מספרת
על ארמונות מאש בצבע תכלת
אני מרגיש אותה בפנים רוקדת
הנשמה שלי היא משוררת
אני נרדם ואז היא מתעוררת
בבוקר אליי

וכל זמן שהנשמה בקרבי
מודה אני, מודה אני
תודה אלוהים, תודה אלוהים
כל זמן שהנשמה בקרבי
מודה אני
מודה אני לפניך
היום קמתי שמח

הנשמה שלי היא משוררת
אני נרדם ואז היא מתעוררת
  • 3
  • יש למישהו את הסט הזה ב MP3
    0 תגובות
    מי שיכול לשלוח פה קובץ
    או להוריד מיוטיוב
    יעזור לי מאוד
  • 15
  • שיר שמתאר איך שהאבא מרגיע את האמא שהוא ירחם על עם ישראל
    האט דער טאטע מיר אמאל פארציילט,האט מיין טאטע מיר אמאל פארציילט.אז ס'איז געווען אמאל א אידענע, א אידענע, וואס האט זייער ביטערליך געוויינט.האט דער טאטע געפרעגט פון די מאמע,פארוואזשע וויינסטו,פארוואזשע וויינסטו.האט דער מאמע געענטפערט ווייל מיין קאפ טוט מיר זייער וויי, זייער וויי, זייער וויי.האט דער טאטע געפרעגט פון די מאמע,פארוואזשע וויינסטו,פארוואזשע וויינסטו,אז די וועסט וויינען וועט דיין קאפ נאך סאך מער וויי טון, נאך מער וויי טון, נאך מער וויי טון.האט די מאמע געפרעגט פון טאטן,ווי אזוי זאל איך נישט וויינען,ווי אזוי זאל איך נישט וויינען,אז איך ווייס עס קומט אזא פארכטיגע יום הדין, א יום הדין, א יום הדין,און איך האב אזא טייער קינד, מיין טייער קינד, ווער ווייסט צו ער וועט זוכה בדין זיין.האט דער טאטע געזאגט צו די מאמע,נאר נישט וויינען,נאר נישט וויינען,ווייל די ווייסט דאך אז די האסט אזא טייער קינד, אזא טייער קינד, ער וועט זיכער זוכה בדין זיין.שטייט הבן יקיר לי אפרים, אם ילד שעשועים.

אשמח לקבל את השיר בביצוע טוב ואם אפשר תרגום נראה לי זה יהיה זיכוי הרבים גדול לפני ר"ה, השיר הזה מדבר על ר"ה
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה