פורום אמנות ויצירה

הפורום עוסק בכל מה שקשור לאמנות החזותית, הפלסטית והשימושית.
כאן המקום לשיתוף ויעוץ בענייני יצירות צורפות, פיסול, כיור, תפירה וסריגה, פסיפס, חריטה, עיצוב מוצר, סקראפ ועוד ועוד
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

אני מעוניינת לקנות ציוד לתכשיטנות חובבנית באתר אלי אקספרס.
והיות שאיני תכשיטנית דגולה, בקושי חובבת, די איבדתי ידיים ורגליים כשכתבתי בחלונית החיפוש 'ציוד לתכשיטנות'.

כל הסיפור החל בעובדה המצערת שלפני פחות מחודש רכשתי לבתי עגילים מתוקות וזעירות שלהן תליון חמוד מיניאטורי. הן לא עלו זול - 79 שקלים.
לאחר יומיים התליון נפל. בנס מצאתי אותו בבית והידקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהחוליה שלו הותקנה באופן רופף.
כעת התליון שוב נפל אך איננו מוצאים אותו. ניגשתי לחנות- חנות המפורסמת במחירי התיווך הגבוהים שהיא לוקחת על סחורה שקונה בעלי בבא - ושם הואילו בטובם למכור לי תליון במחיר של עגיל בודד. אמרתי למוכרת שראיתי את התליונים האלו בעלי, ומאה יחידות כאלו עולות פחות ממה ששילמתי להם על זוג העגילים.

עכשיו אני מחפשת באלי חלף זהה לתליונים שברשותינו, ואגב חיפוש רואה עוד כל מיני תליונים מתוקים, וחושבת לעצמי למה לא להכין לבנות שלי עגילים הום מייד, במקום לשלם על זוג קרוב למאה שקל? גם צמיד אפשר להכין באותה טכניקה.

השאלה אלו כלים אני צריכה? התחלתי לחפש קאטר ויש כל מיני סוגים, איפה מוצאים עגילים מתאימות לתליה, חוליות מקשרות בין העגיל או הצמיד לתליון (טבעות קטנות), צמידים וסוגרים וכו'.

אם יש מישהי שמתמצאת בתחום ותוכל להדריכני, אודה לה מאד מאד
  • תודה
Reactions: אמא ועוד..1 //
6 תגובות
לוותיקות שעוד זוכרות והשתתפו בפרויקט הראשון
https://www.prog.co.il/threads/פרויקט-יוצר-ערב-יצירה-ביום-שני-הקרוב.364044/
שהיה בנושא געגוע,
ולממשיכות ולמצטרפות (לתייג?!) שהשתתפו בפרויקט השני שהיה בנושא ביננו
https://www.prog.co.il/threads/פרויקט-יוצר-קורא-לך.390723/
ולכל אלו שרצו, שהרצון ליצור בוער בתוכן, שיצירה מקורית יהודית מדברת אל ליבן, הנה זה בא, בפעם השלישית:
נשים חובבות אמנות, נשים שיוצרות מוזיקה, הזמה ליצירה.קול קורא ראו באורי.jpg
זכיתי להיות חלק מדבר המאוד מאוד מיוחד ומרגש הזהף שמעודד נשים ליצור (כולל אותי) ונותן במה מכובדת ומכבדת, וליווי בתהליך היצירה. ואני יכולה לומר לכן שזה משהו מיוחד שכל מי שנוגע מוקסם.
אז אם את חושבת שאת יכולה להתאים, שיש לך משהו לומר בנושא של "ראו באורי", מוזמנת לכתוב למייל של הפרויקט, ותקבלי הסבר מפורט יותר.
רחלי
ועכשיו אני אתייג כדי שתקפיצו את השירשור, טוב?
@מרים ליף
@מנוחהלה
@Riki Up
קבלתי במייל מחברה חוברת מושקעת מאד של מעל מאה תמונות פלוס קישורים לערכות יצירה מתוקות, מסווגות לפי גילאים, שניתן לרכוש באלי אקספרס.
חברתי זו פתחה רשימת תפוצה לאמהות שרוצות רעיונות לתעסוקה בחופש הגדול. היא מבטיחה לשלוח לינקים וגם טיפים ורעיונות שהפכו את החופש לחוויה נחמדה.
מאחר והיא מלכת הקישורים באלי, ותמיד שולפת משם את הבגדים/האקססורים/הפריטים הכי יפים במחירים הכי שווים, אני פשוט ממליצה להירשם.

כאן נרשמים:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-YEAexHyeCchBHieLRh09auopnBcKhm-3YtruKmsoafoyRw/viewform

מצ"ב החוברת, שהיא הראשונה בסדרה, וכמה מילים שחברתי כתבה בנלווה לה:

בשנה שעברה מצאתי את עצמי בחופש הגדול עם 2 קטנות בבית ושוברת את הראש...
היה צורך להעסיק אותן כל רגע שהן ערות אחרת הבלגן היה שובר שיאים.
הבעיה שלי לא היו כוחות...
הייתי חלשה, בהחלמה מניתוח...
וכך כל בוקר שברתי את הראש 'מה נעשה היום???'
למזלי... הצטיידתי מתישהו בחומרי יצירה שעזרו לי מאד!!!
כל יום הוצאנו משהו, ולפעמים פעמיים ביום.
נעזרנו כמובן גם בבריכה והלכנו לגינה כשהחום בחוץ איפשר... (לא הרבה )
אבל עברנו את החופש מלאי סיפוק והנאה!
הבנות היו מאושרות!

הרבה חברות אמרו לי אז "הלוואי ויכלתי לעשות לילדים שלי גם כזו קיטנה כייפית" ועוד כל מיני משפטים בסגנון...
אז החלטתי לעזור לכן חברות יקרות

החוברת המדהימה הזו מיועדת לאמהות שלא יכולות לארגן בעצמן קיטנה לילדים.
בין אם כי הן בעבודה או כי זה פחות התחום שלהן

אז את מוזמנת לפתוח את החוברת ולהתחיל להתארגן לאתגר הגדול שיכול להיות כייף!!!
החופש הגדול!!!!!!!!

החוברת מכילה מעל 100 לינקים לאליאקספרס, של ערכות יצירה לנושאים שונים ולגילאים מגוונים.
את מוזמנת לתת לכל שבוע נושא שבועי שינחה אותך.
וכן ישנם קישורים לחומרי יצירה שונים.
הזדרזי להזמין כיון שאי אפשר לצפות מתי יגיעו ההזמנות... רצוי לקחת טווח זמן גדול! ככל שתזמיני יותר מוקדם יהיו מירב הסיכויים שההזמנות יגיעו לפני החופשה.

על כל שאלה את מוזמנת לכתוב לי...
אשמח לעזור כמיטב יכולתי.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה