פורום אמנות ויצירה

הפורום עוסק בכל מה שקשור לאמנות החזותית, הפלסטית והשימושית.
כאן המקום לשיתוף ויעוץ בענייני יצירות צורפות, פיסול, כיור, תפירה וסריגה, פסיפס, חריטה, עיצוב מוצר, סקראפ ועוד ועוד
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

מה מכינים מסמרטוט?
בובות שפן מותקה מתוקה!

הכנתי לכם שלב אחר שלב עד לתוצאה המושלמת
שבו עם הילדים זה הולך להיות כיף...:)

מתוך הספר החדש שלי"דבק נייר ומספריים"

התעסוקה המושלמת לחופש!

בְּסֵפֶר זֶה נִלְמַד לִיצֹר יְצִירוֹת יָפוֹת וּמְהַנּוֹת מֵחֳמָרִים מְמֻחְזָרִים זְמִינִים וּפְשׁוּטִים
שֶׁנִּמְצָאִים בְּכָל בַּיִת: גְּלִילֵי נְיָר, קֻפְסְאוֹת קַרְטוֹן, מַקְלוֹת אַרְטִיק, קֵיסְמֵי שִׁנַּיִם וְעוֹד.
נִלְמַד לְהָכִין אֲרוּחוֹת בְּרִיאוֹת וּמַרְהִיבוֹת עַיִן מִפֵּרוֹת וִירָקוֹת, נִצֹּר בֻּבּוֹת מְתוּקוֹת
מִגַּרְבַּיִם, פְּרָחִים מִקֵּיסְמֵי אָזְנַיִם, גִ'ירָפָה מִכַּפְתּוֹרִים, וַאֲפִלּוּ אַרְמוֹן מִקֻּפְסַת דִּגְנֵי
הַבֹּקֶר.

הַסֵּפֶר בָּנוּי בְּרָמוֹת קֹשִׁי שׁוֹנוֹת וּמַתְאִים לִגְדוֹלִים וְלִקְטַנִּים. הַיְצִירוֹת מְלֻוּוֹת
בְּהֶסְבֵּרִים קַלִּים וּפְשׁוּטִים הַמְחֻלָּקִים לִשְׁלַבִּים, וּבְטִיפִּים מֻצְלָחִים לִיצִירָה מֻשְׁלֶמֶת.

אז קדימה באו לפגוש אותי בחניות הספרים...
בספינת הקיטור של 'אות לי' :)
הבטחתי בסוף האשכול
הזה שנציג גם שדרוג לסירת המירוץ,
אז קבלו אותה משודרגת.
לא היה לנו זמן לבנות הכל מחדש אז השתמשנו בתשתית של הסירה הקודמת,
רק "המנוע" חדיש ומשופר, מנוע קיטור.
יש גם סרטון איך היא מפליגה באמבטיה שלנו, אבל הוא מתעקש לא לעלות לכאן,
תסתפקו בתמונות..
מכיוון שלא נראה לי שמישהי תכניס הביתה ספינה כזאת, נסתפק רק בתמונות,
ללא הסברים מיותרים.

אם בכל זאת מישהי הולכת על זה, יש לעיין באותיות הקטנות שבסוף האשכול!

צפה בקובץ המצורף 306634

צפה בקובץ המצורף 306635

צפה בקובץ המצורף 306636

לתשומת לב!
בטיחות היא לפני יצירה והנאה, יש להיזהר במשחק באש, אין להרים או להוציא את הספינה מהמים לפני שהמים שבצינור התקררו, את הנר יש לקבע לספינה מתחת לצינור בעזרת דבק עמיד לחום או בורג, חלב של נר כשהוא חם עלול לגרום לכוויה חמורה.
בהשראת האשכול הזה

ובהשראת רותי12 הנהדרת והמקסימה שסיפרה שהשתמשה בטכניקה זו לציפוי פטיפורים, החלטתי לנסות גם אני.

צפה בקובץ המצורף 306952

צפה בקובץ המצורף 306953

אז תודה ענקית לליליפ ורותי12, אין עליכן! תמשכנה לעשות חיל....

[אגב, המגש היה נקי, משהו עם הפלש פיקשש ונתן תחושה שהוא לא נקי...:eek:

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה