פורום 'חדר מורים'

פורום זה מיועד למורים ומחנכים, מורות ומחנכות, גננות, וכו'. המעוניינים לעזור ולהיעזר, בחומרי לימוד, שיעורים, וכו'.
אני מחנכת מתחילה (יחסית) בתיכון. התחלתי את דרכי בחינוך בשנה שעברה. מאחר ובורכתי, ב"ה, ביצירתיות מרובה, הכנתי שיעורי חברה סוחפים, שיעורים מרתקים ומבחנים מגוונים. (לא רק אני חשבתי שהם סוחפים, מרתקים ומגוונים. גם תלמידותי נהנו מכל דקה, ולא הסכימו לפספס שיעורים נבחרים...)
בכל פעם פניתי למקבילה שלי והצעתי לה להשתמש בחומרים שלי. אך בכל פעם מחדש נתקלתי בגיחוך מלגלג, משפט מבטל או לחלופין הרצאה פדגוגית מושלמת לגבי החסרונות שבתוצר שהצגתי בפניה.
לאחר כמה וכמה פעמים, הפסקתי להציג בפניה את רעיונותי, כי ידעתי שהיא תבוז לי ולהם כאחד.
בסוף השנה, כשהחתמתי את המנהלת על התעודות, קיבלתי ממנה נזיפה רצינית לגבי העובדה שאני 'עצמאית' ממדי ולא משתפת את המקבילה. בדבריה אמרה לי שה'מקבילה' שלי ממש ירקה אש וגיצים בדברה עלי...

בעוד שבועיים וחצי מתחילה שנה חדשה, ורציתי לקבל עצות איך להתמודד עם האישיות התמוהה הזו, שמחד רוצה שאשתף אותה, ומאידך לועגת לכל רעיונותי. האם עלי לשמוע לדעותיה, לקצץ כנפיים וללמד שיעורים משמימים כמוה? האם לפתוח שיח פתוח על הנושא הטעון בינינו? הבו עצה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה