פורום 'חדר מורים'

פורום זה מיועד למורים ומחנכים, מורות ומחנכות, גננות, וכו'. המעוניינים לעזור ולהיעזר, בחומרי לימוד, שיעורים, וכו'.
ציבור המורות מן הסתם כבר רגיל למבול פתקים ומכתבי תודה של תלמידות והורים. זה משהו שחיים איתו וכיף לקבל.

אבל הפתעה כמו שנכונה לי ביומיים האחרונים- עוד לא חוויתי...

הראשונה: אבא של תלמידה שובבה ומאתגרת במיוחד- הוציא הגדה של פסח לאור וכתב הקדשה: "מסופר על אמא של שרה שנירר היתה תמיד מתאוננת על שבתה עמוסה ולא נותנים לה מנוחה. ושרה שנירר שמעה זאת ומחתה ואמרה: אמא, אני מבטיחה לך שאנוח אחרי מאה ועשרים... עכשיו כל ילדה היא חסד!!"

השניה: אני פותחת את הדלת ומגלה מעטפה ובתוכה כתוב: "המורה, רציתי לומר לך שאת משקיעה נורא... ואם את משקיעה סימן שזה חשוב..."

ו-לא, אל תצלצלו לי עכשיו בתחתית ההודעה, לא בשביל זה העליתי את זה כאן...

תצלצלו לעצמיכן!!! כי אנחנו הרבה יותר מ"עובדות הוראה"-

אנחנו גם גרפיקאיות מוכשרות- שמעצבות נשמות
אנחנו מנהלות חשבונות סוג 1,2,3 וגם 10- חישובים של כמות, איכות, השפעה סביבתית (שמתן לב כמה חישובים כרוכים בהעברת מקומות?...) ועוד...
אנחנו נשות יח"צ מדהימות- מי כמונו יודע כמה לא קל להתנהל עם עשרות סגנונות של הורים...

או שאולי יותר פשוט לומר הכל בכותרת של הסיפור: זכיתי, אני מורה!
  • 95
  • שלום לכולם.
    ראיתי בפורום גרפיקה שאפשר לתת כותרות לכל הודעה, אז הכותרת שלי היא "ייעוץ".

אני עובד כבר מספר שנים במוסד מסויים בצפון הארץ ונהנה מאוד. יש לי שם של עובד מסור ועם השנים המסירות שלי למקום רק הלכה וגדלה.

בחודשיים האחרונים הופצה שמועה בין חוג מכרי כי המנהל הראשי במוסדנו עומד להתפטר מיוזמתו. התדהמה היתה גדולה והניחושים- בהתאם. בזמן האחרון השמועות הלכו ותכפו מכמה כיוונים, עד שהדבר עורר את סקרנותי ובררתי עם חבר עבודה לצוות האם הדברים נכונים. אותו חבר הלך בסיום השיחה (הוא לא הכחיש את הדבר) וסיפר למנהל שהפצתי שהוא עוזב.

המנהל קרא לי והודיע לי על פיטוריי, בתוספת מילים חמות. (אני חושב, באופן אישי, שלומר לבן אדם "אתה חרדי מזוייף" ו"עוטה מסכת צדקנות" אלו מילים 'חמות' במיוחד, שלא לדבר מזעזעות.)

אני כרגע מאוד מבולבל ונבוך. לא רוצה לשתף אף אחד מחברי לצוות וגם המום מצורת ההתנהלות. אז קודם כל שיתפתי כאן, ואשמח לשמוע תגובות וכיווני חשיבה.

תודה וסליחה על אריכות הלשון.
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה