פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 753
  • איך אני יכול לדעת אם האתר הזה אמין ולא זיוף
    0 תגובות
    כשאני מתחילה לעבוד על מסמך באינדיזיין - הכרום מתנתק לי.
    לא ניסיתי דפדפנים אחרים, אבל כשאני עובדת עם הכרום וצריכה להוריד תמונות תוך כדי - זה בלתי אפשרי לעבוד כך.
    מה הפתרון? להפעיל מחשב מחדש.

נכון הגיוני לעבוד כך בשוטף?
    ניסיתי לעשות 'צא' בלבד, לא עזר. כלומר - הבעיה עמוקה יותר ממה שנראה, כנראה.

הדגשים:
    1. תעבורת הרשת שלי גדולה ממש. אני משתמשת בסיבים של אורנג', מרוצה מאד. לא זוכרת נתונים טכניים, אבל אני יושבת על רוחב פס עסיסי והגון, לא צר ומצ'וקמק.
    2. התקלה מתחילה עם פתיחת קובץ חדש, כלומר - כזה ששוקל KB בודדים - כך שנשלל הכיוון של גודל הקובץ.
    3. כדי לפתור את הבעיה - אני חייבת לאתחל את המחשב.
    4. התוכנות שלי חוקיות עם רשיון. (כלומר, אני נפרדת כל חודש מסכום כסף מסויים כדי שהתוכנות תזרומנה עם המחשב ולא תתקענה אותו עם בעיות של תוכנות פרוצות.)

אשמח לעזרה. איפה לבדוק מה, ומה עושים עם התוצאות.

הסים ננעל, פעלתי לפי ההוראות מכאן:
    וכשהגעתי לשלב התקנת הקושחה - הכל נדם!
    מה שקרה מאז שפשוט הנטסטיק לא עובד!, לא נדלק! לא מגיב להטענה!
    כשמחברים למחשב - התקן לא מוכר.
    מישהו יכול לעזור בדחיפות?????
    • וואו!
    Reactions: ש.ב.ש1 //
    6 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה