פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=43081
באשכול הנ"ל הביאו מאקרו למירכוז השורה האחרונה, וקרש אף הביא קוד מומלץ יותר למירכוז וחלון תחת מילה ראשונה...
אני מחפש קוד מאקרו שאני אוכל להוסיף למאקרו שאני הקלטתי לבד שהוא עושה את החלון תחת המילה הראשונה + מעצב אותה בגופן ובגודל שבחרתי. אני מעוניין שבנוסף לכך הוא גם ימרכז את השורה הראשונה.
א. האם אפשר לעשות את זה בהקלטת מאקרו בקלות?
ב. אם לא האם יואיל מישהו לכתוב לי מאקרו שיוכל להתווסף למאקרו שכבר קיים אצלי כנ"ל?

תודה מראש.
מיקום תיבת טקסט או תמונה<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
ברצוני למקם תיבת טקסט בתחתית העמוד, באופן שיסתיים במקום ששאר העמודים מסתיימים, דהיינו עד השוליים. האיך יש להגדיר את מיקום התיבה.<o:p></o:p>
האם ההגדרה "ביחס לעמוד" הכוונה לקצה התחתון של התיבה, או שמא לקצהו העליון, ניסיתי בשני האופנים, ולא עלה בידי להעמידו באופן שקצהו התחתון יהיה עם שולי העמוד. האם העמוד מתחשב מתחילת העמוד למעלה או מסוף השוליים העליונים. כי לכאורה מתחשב מתחילת העמוד עצמו.<o:p></o:p>
הסתבכתי בזה הרבה, אודה מאוד למי שיוכלן לעזור בזה.ובכל בדל מידע בנושא זה.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
[דרך אגב האם יש דרך שהוורד יכניס באופן אוטומטי תיבת טקסט ברוחב הטור, וסיומו בקצה התחתון של העמוד, (דהיינו שהוורד יחשב לבד את רוחב הטור, ואת גובה העמוד וכו', כמובן שגובה תיבת הטקסט עצמה צריך בכל מקרה להגדיר בכל פעם)]. אולי פקודת מאקרו וכדומה. <o:p></o:p>
בתודה לכל חברי הפורום העוזרים רבות זל"ז בעין יפה מלב טוב.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה