פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום.

אני משתמש באופיס 2010 ונהנה מאוד מהתכונות העיצוביות שלה (הצללות של טקסטים, זוהר, הבלטה ועוד, והכל ברמת מאפייני הגופן עצמו, באופן שיכול להיקבע כחלק מסגנון. האפקטים הרבים ניתנים להחלה גם על תמונות, ניתן לסובב מסגרות טקסט ועוד ועוד).

הבעיה היא שהשימוש באופציית השמירה כ PDF מורידה את הרזולוציה לבערך 200 DPI, גם כשאני שומר באיכות הדפסה, וגם כשאני מבטל דחיסת תמונות.

כשאני מנסה להדפיס למדפסת PDF וירטואלית כמו PDFCREATOR או אחרות, וגם כשאני מדפיס לפוסטסקריפט וממיר ל PDF, חלק מהעקומות של הטקסטים בעלי האפקטים מתקבלות מרוסקות משום מה.

מישהו מכיר את אחת הבעיות הללו? מישהו מכיר פתרון (הפתרון היחיד שהצלחתי ליישם ביניים הוא הגדלת המסמך המקורי, ואחרי השמירה כ PDF הקטנתו. לא נוח בעליל)?

תודה רבה

נ.ב.
לא מבין את מיקרוסופט - אם רק היו מאפשרים רזולוציה נורמלית ב PDF, עבודה ב CMYK, והדפסת טקסט שחור בלוח השחור בלבד, ולא בכל הלוחות, הייתה להם יופי של תוכנת סדר מחשב. מדוע הם לא מבצעים שינויים כל כך מתבקים ופשוטים?
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=43081
באשכול הנ"ל הביא "קרש" מאקרו נפלא שעבדתי איתו הרבה ועזר לי מאוד,
היום פירמטתי את המחשב מסיבה כל שהיא והתקנתי וורד מחדש, ניסיתי להתקין שוב את המאקרו, אבל הוא לא פועל משום מה אין שום תגובה... מישהו יכול לנסות להבין למה?
אני משתמש בוורד 2010 ובעבר גם בו המאקרו פעל כהלכה, מה גם שניסיתי להתקין את 2007 וגם בו המאקרו לא פעל.

אם מישהו יוכל להפנות את אדון "קרש" לכאן - או לכתוב לי כיצד עושים זאת - אודה לו מאוד.
  • 497
  • בכל פעם שאני פותח מסמך וורד מסויים העמוס בחומר יש לציין- הפתיחה מתעכבת זמן רב כשלמטה (2007) מצויין מנתח כעת את המסמך, הניתוח לא תמיד מסתיים בהצלחה, בפרט אם אני מעיז לגעת עם העכבר במסמך, לעיתים לא מעטים, ה'איזמל' קרי: התוכנה נתקעת ותוקעת...
    מה עושים?

<!-- Official Topic Index MOD end -->
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה