פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלומות,
אני מבזבז כבר שעות בניסיון לפתור בעיה מוזרה בהערות שוליים בקובץ שקיבלתי.
גודל המספרים של הערות השוליים (בחלק של הערות השוליים, לא בהפניות שבטקסט) אינו אחיד, ושום דבר לא משכנע אותם להיות אחידים.
לא כשאני בוחר את הכול ומשנה את הגודל, לא כשאני משנה אותם להערות סיום, לא כשאני משנה לאותיות ומשנה את הגודל.
לא כשאני משנה את הסגנון.
אני רק יכול לעמוד באופן ידני על כל מספר ולעשות החלת סגנון או להשתמש במברשת העיצוב ידנית.
(זה לא קורה במסמכים אחרים, לעת עתה, אלא בזה שקיבלתי).
(בתחילה היו עוד בעיות, בגלל שהמסמך היה במצב "עקוב אחר שינויים", אבל ביטלתי מצב זה).
(ובכלל, לא מוצא כעת כיצד לשנות את הסגנון של ההפניות של הערות השוליים ולהחל את זה על כל המסמך מבלי שזה ישנה לי גם את הטקסט של הערות השוליים. נדמה לי שבתחילת היום כן הצלחתי...)
מישהו יכול לומר לי מה הסיפור???
אנא??

עוד דבר מוזר, אם אני מפקשש משהו עם הערות השוליים, ועושה "ביטול", זה מפקשש בכלל את העיצוב של הערות השוליים ולא מאפשר לי לעשות "ביטול" ולהחזיר למצב הקודם...)
מידי פעם, כשאני עובדת על קבצים בוורד ומשתמשת בקו השלמה (SHIFT-) ממושך, הוא מוסיף עוד קו בלתי רצוי המלווה אותי לאורך כל הדרך מבלי יכולת להיפטר ממנו.
האם יש משהו שנתקל בבעיה זו פעם ויוכל לעזור?

ניסיתי להעלות את הקובץ אך יש תקלה, מנסה בהעתקה והדבקה:

שאלה 5<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
האחראית על המערכת ערכה שינויים לא מעטים בקובץ מערכת תשע"ב שבכונן K תחת התיקייה "גב' בן ציון". כעבור שבוע היא קיבלה הוראה, לחזור למערכת המקורית, שלפני שבוע. עזרי לה לשחזר את הקובץ. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>

· רשמי מהו ההליך? _____________________________________________<o:p></o:p>
· נמקי את בחירתך! _____________________________________________<o:p></o:p>
שחזרי את הקובץ לתיקיית מבחן בכונן X תחת ספרייתך האישית.<o:p></o:p>

שאלה 6<o:p></o:p>
רשמי מהו ההליך לסריקת דיסק- און-קיי מוירוסים כולל ניקיון הדיסק מוירוסים באופן אוטומטי?<o:p></o:p>

שאלה 7<o:p></o:p>
כיצד תגני על קובץ כלשהוא מפני שינויים?<o:p></o:p>
_____________________________________________________________________<o:p></o:p>

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה