פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום לכולם!
אחרי שנים עם קליטת ראוטר,
אני רוצה לעבור לנטסטיק.

כשהנטסטיק תקוע במחשב אחר לידי (pc), אני לא מצליחה להתחבר איתו ב׳נקודה חמה׳.
אבל זה כבר סיפור אחר לזמן אחר.
כשהנטסטיק מחובר למק שלי, הוא לא מצליח להתחבר בכלל. זה מה שמופיע:
צילום מסך 2021-01-13 ב-12.45.29.png

מוזר. זה חדש.
אקנה אחר. בסדר.
רק.... איזה? מה אני צריכה לומר/להסביר/לבקש כדי שיתנו לי סים שמתאים לי?

תודה רבה מראש לכל המשיבים!

המשך יומקסים!

*הא, למקרה שתהיתם לגבי החסימה:
אתרוג אמרו לי שאין הם אפשרות של חיבור למק.
מרימון נמסר שאין להם סטיקים בכלל, אבל הם יוכלו להתקין לי אפליקציה. איך זה?
  • תודה
Reactions: שפיץ1 //
3 תגובות
קראתי כאן על הנ"ל וכהמלצתם הפסקתי את השירות ע"י הרצת השורות הבאות בPowerShell:
1626167725510.png
לפני מס' ימים מיקרוסופט שיחררה עדכון שפותר את הפירצה, עכשיו שאני רוצה להחזיר את השירות בשביל להדפיס אני לא מצליח לאתחל את השירות בחזרה.
אשמח לעזרה, תודה.
  • תודה
Reactions: אינספריישן1 //
8 תגובות
לכבוד @shirsh:

שאלתם שאלה בפורום מעמדים, הנוגעת יותר לפורום מייקרוסופט אופיס. היות שאין לי הרשאה לכתוב שם, אני אנסה לענות כאן.

מה רע בנוסחה הבאה (בתווים כלליים כמובן):
קוד:
חפש:(עמוד א^13)(דף ?@^13)
החלף:\1
  • 550
  • בס"ד
    בעיקר מה שהכי מפריע לי:
    שאני לא יכול להמשיך לגבות לסנכרן את המחשב השני, בגלל ששם הוא מוריד לי את כל הקבצים של המחשב הראשון כי הוא מסנכרן את כל התיקייה של דרופבוקס וכל המחשב הראשון כלול בתיקייה הזו.
    איך אני מגדיר או במחשב הראשון שלא יכניס את כל המחשב לתיקייה הנ"ל,
    או במחשב השני שלא יכלול בסינכרון את התקייה של המחשב הראשון (שהוא בעצם מתוך התקיות שהוא כן מסנכרן).
    תודה לכולם,
    הארכתי, ולא נגד מישהו חלילה,
    פשוט רציתי יותר להתמקד, ולא לכתוב את כל האריכות הנ"ל בכמה פוסטים הלוך ושוב ....
    0 תגובות
    כתבתי באשכול אחר:
    אני קופץ על האשכול:
    אני מעוניין לעשות כל הטקסט עם עיצוב מסויים שיהפוך לטקסט בתוך תיבות טקסט. יש איזה מאקרו טוב לזה?

ור' רחמים ענה לי:

לאיזה מטרה אתה רוצה שהטקסט יעבור לתיבת טקסט?
    העירוני שעדיף לפתוח אשכול חדש אז אני פותח.

אני צריך את זה בשביל לאפשר שתי שורות באמצע שורה אחת.
    כמו בתמונה:
    1626034929271.png

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה