פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש לי מחשב לנובו x230 אני מתחבר לאינטרנט עם נתב אלחוטי עם סים באופן קבוע
לאחרונה חוזרת על עצמה התקלה הבאה שוב ושוב כל יום יומיים.
המחשב מפסיק להציג רשתות אלחוטיות מצורף תמונה
אני לוחץ על הגדרות רשת ואינטרנט לוחץ על פותר הבעיות וזה מציג לי שוב ושוב הודעה "חבר כבל ethernet למחשב זה" מצורף תמונה
או שנכתב שיש בעיה במתאם בשם n2200 מצורף תמונה
הדרך שאני מצליח בנתיים לפתור את זה זה רק להסיר במנהל ההתקנים את המתאם רשת בשם n2200 ולהפעיל את המחשב מחדש (כיבוי מוחלט והדלקה), גם זה לא תמיד עוזר ואני צריך כמה פעמים, לפעמים נדירות גם כיבוי והדלקה בלבד פותרים את זה
הבעיה שאני גם מוצא במנהל ההתקנים תמיד את ההתקן הזה n2200 לפעמים הוא לא נראה ואני לא יכול להסיר אותו ואני משחק בכל מיני מקומות עד שהוא צץ
אשמח לסדר את זה בעזרתכם אחת ולמיד בלי חצי שעה עבודה כל פעם שזה קורה וזה מתגבר ונהייה יותר שכיח.
מצורף תמונות של כל התהליך של הבעיה והפיתרון שאני עושה באריכות וסירבול.
תודה רבה רבה מראש

המחשב מפסיק להציג רשתות אלחוטיות שוב ושוב עד הסרת התקן כל פעם מחדש

אשמח לחוו"ד.
מחשב HP אמזון

האם שווה לקחת סיכון במחירים האלו? מבחינת משלוח/אמינות/תקינות/מחיר/וכו'
ולגבי המחשב.? לא מכירה את המעבד. לא רואה את השורה של WIFI. ואם יש עוד משהו שלא שמתי לב..

אני צריכה מחשב חזק. שישרוד מלא תוכנות פתוחות. גם תוכנות שמבזבזות משאבים כמו כרום, VSCode, ועוד סביבות פיתוח כבדות, לא לגרפיקה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה