פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הזו, כמובן רק מידיעה ולא מהשערה...
(שאלתי היא על כל התוכנות הקיימות כמו אדובי, אופיס וכד', אבל לצורך הענין נתמקד כעת ב'אופיס')
כשאני קונה את חבילת התוכנות 'אופיס' ממייקרוסופט התהליך הוא כזה:
אני עושה חיפוש גוגל שמיידית מעביר אותי לאתר שלהם, והוא מזהה מיד שאני בישראל אז הוא מעביר אותי לאתר הישראלי של אופיס ושם אני קונה את התוכנה בעברית.
האם כשאני קונה את התוכנה מהאתר הישראלי פירושו של דבר שאני קונה את זה ממייקרוסופט עצמה שמחזיקה בהרבה אתרים עבור כל מדינה ומדינה ולפי זה מוכרת את התוכנות בהתאם.
או שאני קונה בעצם את התוכנה מזכיין ישראלי שיש לו זכיינות למכור את התוכנה של מייקרוסופט בארץ
ושאלתי היא גם לגבי התוכנות של אדובי כנ"ל
במידה והעתקתי את התוכנה בלי רישיון, השגתי את גבולו של הזכיין הישראלי או של ידידינו מר ביל גייטס, כלומר האם יש פה בארץ מישהו שמפסיד מזה באופן אישי או שזה הפסד למייקרוסופט העולמית

תודה מראש לעונים
ראיתי כאן איך לחפש
וז"ל
לחץ: ALT+F9 להצגת 'קודי השדה' במסמך > לחץ CTRL+F להצגת חלונית החיפוש > וחפש אחר כל המופעים של REF במסמך. עכ"ל.​

אבל לא הצלחתי בצורה כזו להוסיף קוד לפני הפנייה מקושרת
[כשהיה להפנייה עיצוב שונה - איכשהו הצלחתי, אבל במקומות שלא - לא הצלחתי]

מה עושים?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה