פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אני מתחברת VPN, לרשת מסוימת, וכשאני מנסה לגשת למחשבים, הוא מציג לי את השגיאות הבאות.

אם הספקתי להתחבר מהר, הוא כביכול מתחבר, אולם כשאני בודקת את איכות החיבור, הוא רושם שהוא אינו מחובר- מצורף צילום מסך
2019-03-15.png
אחרי כמה שניות, שלא מציג כלום, הוא פשוט מציג את השגיאה הבאה2019-03-15 (1).png

אם הוא עדין לא הצליח להתחבר, הוא מציג לי הודעת שגיאה כזו

שגיאה1.PNG

ואחרי שאני מנסה להתחבר שוב, כשהVPN עדין מחובר, מציג כביכול לא מחובר, את השגיאה הזו

שגיאה2.PNG

לפי בדיקת הגדרות הרשת, החיבור אכן פעיל.
הבעיה ודאי קשורה למחשב זה, ולא לרשת ממנה/אליה אני מנסה להתחבר
(יש לי עוד מחשב בבית, שעובד על אותה רשת, וממנו ניסיתי והצלחתי להתחבר.)

מצד שני, יש לי רשת נוספת, שאני מנסה להתחבר אליה באותה צורה (FortiGate), שכן עובד לי החיבור לשולחן עבודה מרוחק.
(ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הForti client, אבל לא עזר.)
ניסיתי לכבות את האנטי וירוס, וכנ"ל לא עזר.

נקודה חשובה:
החיבור עבד לי מצוין, עד יום חמישי בבוקר, בחמישי בערב כבר לא הצלחתי להתחבר.
(יתכן שזה קרה אחרי חיבור לרשת השניה?)
שלום.
יש לי כונן קשיח חיצוני, בשבוע האחרון התחיל לעשות לי בעיה בכניסה לתקיה מסוימת.
תקיה זו מכילה חומר שהועבר מנתוני משתמש ממחשב ישן(כל התקיות של מסמכים, מוסיקה, הורדות וכו')
לתקיה הזו, הוא לא נתן לי להכנס, אולם לחלק מתקיות הילדים שלה, כן, כלומר לתקיה 'גיבוי'- הסתובב, 'עבד על זה'...
ובסוף הפעיל מחדש את הסייר, אך כשכתבתי נתיב מלא לדוג' G:/גיבוי/Music- הוא כן נתן להכנס.
ראיתי שכנראה לשתי תקיות, של תמונות וסרטי וידיאו, אליהן לא ניתן היה להכנס.
(כשניסיתי להכניס דרך מחשב אחר, התקיה 'גיבוי' נפתחה לשניה, והתקיות הופיעו.)
ניסיתי להפעיל על הכונן תיקון, וובאמת לאחר מכן התקיה 'גיבוי' נפתחה, אולם לכאורה שני התקיות של תמונות וווידאו, פשוט נעלמו!!!
(לא חושבת שנמחקו, כי נפח האחסון לא השתנה, למרות שמדובר בתקיות עם נפח אחסון יחסית גדול, שאי אפשר להתלבט אם נעלם או לא(לפחות 100 GB))

מה אפשר לעשות?
החומר שם דחוף לי מאד מאד!!!
כמובן שלא כתבתי על הדיסק יותר,ולא ביצעתי שום פעולה נוספת, כך שאם נמחק, שתהיה אפשרות לשחזר.

אשמח לכל עזרה, תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה