פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

זה קשור לנושא הזה https://www.prog.co.il/threads/סליקת-אשראי-בחברת-קשר.368491/
בקצרה: יש לי תוכנה באקסס שעובדת לי רק באופיס 2013 ולא ב2016 אבל אני לא יודע מה מהם זה 64 סיביות או 32 סיביות, וב2016 הוא כותב לי שגיאה שהActiveX לא יכול ליצור אוביקט חדש (משהו כזה).
מישהו יודע האם יש הבדלים בעניין בין אופיס 2013 ל2016, או בין 32 ל64 סיביות?
תודה רבה מאוד.
מקווה שלא יקפוץ לי שוב המחשב באמצע,
אני חייבת תיקון דחוף , והטכנאים שכאן בעיר שלי אני לא כ"כ סומכת עליהם
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

אני עובדת על המחשב לפעמים כמה דקות ולפעמים קצת יותר , אפילו שעה היום
פתאום המחשב קופץ באמצע , נופל לגמרי , ומופעל מחדש אוטומט.
בהתחלה היה עולה תקין וזהו
עכשיו קורה גם שהוא לא עולה,
זאת אומרת , או שהוא נדלק , אבל אין רעש אין כלום , לא עולה. לא זז. ואז פתאום נכבה לגמרי.
או שהוא נדלק ומשמיע רעש של הפעלה מעט חזק, אבל אין צפצוף שהמחשב מתחיל לעלות , והמחשב לא עולה בכלל גם כשאני מנסה כמה פעמים.
או שהוא עולה ובאמצע נופל שוב.
אין לי מושג מה הבעיה,
טכנאי מכאן אמר שאולי וירוס, יש לי אנטיוירוס מעודכן תמיד (נוד 32) הגיוני?
ואם כן למה המחשב עכשיו עובד לי? (תכף בטח ייפול , בשלב מסוים)

הוא נופל לא בעבודה על משהו מסוים , פעם גלישה , פעם על תוכנה , כל פעם משהו אחר.
אשמח לכיוונים לפי התיאור הנ"ל מה לבדוק עם הטכנאי

תזכו למצוות
זה ממש דחוף לי

(אגב עכשיו בהפעלה אחרונה המחשב נתן לי אוטומט משהו של שחזור מערכת (הכל היה באנגלית , לא התעמקתי)

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה