פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אגב האשכול הזה נזכרתי שראיתי פעם שיש תוכנה שנועלת את העכבר רק בעת הקלדה ממש ובגמר ההקלדה העכבר חוזר לעבוד. זה שימושי מאד למי שכותב על מחשב נייד והרבה פעמים הכף יד נוגעת במשטח העכבר ומוציא אותך מהמסמך בו אתה כותב. נכון שיש את הצירופים של FN לביטול העכבר אבל תוכנה הנ"ל עושה הכל אוטומטי לא צריכים לבטל את העכבר ואז להחזירו אחר גמר ההקלדה כי פשוט היא מבטלת אותה ברגע שהתחלת להקליד ומפעילה שוב בגמר ההקלדה
למישהו יש אותה (אפי' השם אני לא יודע)
  • תודה
Reactions: תודה רבה!1 //
8 תגובות
שלום לכולם
לאחרונה אני מנסה לערוך תמונות בפוטושופ. וכשאני מסיים לערוך ובא לשמור.
מופיעות ההודעות האלה.
1.
Screenshot_1.png
וכשאני לוחץ על אישור.
זה מופיע.
2.
Screenshot_2.png
ואני לא מצליח לשמור בשום מצב.
(למעשה כשאני מחפש את האפשרות "קאמרה רואו פילטר".היא אינה מופיע כבעבר.)
קניתי ההארדיסק לגיבוי חומר
פעם בשבוע אני מחבר אותו למחשב
ומסנכרן בינו לבין החומר במחשב
הבעיה
1. קצת קשה לעבור על כל החומר של השבוע האחרון
(
@פרסומון במדריך של ה'גיבוי הלכה למעשה' הבאת קישור להורדת תוכנה והעמוד מחזיר שגיאה 403)
2. בסיום אני מנסה להוציא אותו מהמחשב ולפני זה הסרת חומרה
ותמיד קופץ לי ההודעה הבאה

‏‏לכידה.JPG
אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בזה
  • תודה
Reactions: תודה רבה!1 //
12 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה