פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

טוב, מפלס הלחץ שלי עולה כרגע למימדים לא רגילים!!!
אני בהיסטריה נוראית ובעצבים בדרגה עליונה!!!!
יש לי ארדיסק חיצוני 2TB, עמוס בחומרים חשובים עד מאוד... כגון עבודות גרפיקה של יותר מ-6 שנים,
והכי חשוב מבחינתי- חצי מהלב שלי (אם לא כולו...) נמצא שם!! כל הפרוייקטים המוזיקליים שלי שם!!!
מחזות זמר, סרטים, קליפים, שירים... הכל!!

הכנסתי את הארדיסק למחשב, הוא עולה... ברגע שנפתחת התיקיה, הוא מראה לי ריבועים לבנים
במקום הסמלים של התיקיות!! והכי גרוע - אי אפשר לפתוח שם כלום!!!!!!! :eek::eek::eek:

אמא'לה, תגידו לי מה עושים???
למי יש עצה ותבונה במהרה, להציל את רוע הגזירה?? :(

רק אל תגידו לי בבקשה משפטים כמו: "היית צריכה לשמור בעוד מקום... וכו'..."
אני יודעת! זה נכון וזה בהחלט צודק שכך הייתי צריכה לנהוג!!
במחשב השני שלי שמורים לי פרוייקטים רבים, אך את כל החדשים מהחצי שנה האחרונה- אין לי במחשב ההוא!! לא בכל יום אני הולכת להעביר גיבוי ממקום למקום... וזו הטעות הענקית שלי!!

אבל כעת, מי יכול להושיע? יש אנשי מחשבים בנינו??
באשכול שכאן - שפורסם לפני שנים רבות, ניתן פיתרון מעולה לוירוס הפופולרי כל כך - שהופך הכל לקיצורי דרך.
אבל העולם השתכלל, והנה וירוס חדש [מפחיד]...
אפשר לזהות שיש את הוירוס, כי הוא נמצא בתקייה WinddowsUpdateCheck
והוא נראה כך:
upload_2018-1-10_12-0-21.png

מה שהוא עושה, וזה קצת משתנה ממקרה למקרה.
אבל הוא יוצר בכל תקייה של הדיסק הנגוע קיצורי דרך תמימים כביכול כאלה:
upload_2018-1-10_11-57-51.png

אצלי זה עתה הוא עשה משהו חריג לגמרי!
כונן גיבוי של 1TB - כולו נמחק מלבד המוזיקה.
וכמובן נשארו רק הקיצורי דרך הנ"ל.

כל הפתרונות הישנים לא הועילו:
  1. סריקה עם Mlewarebytes
  2. פעולות מחיקה לוירוס - שכאן.
  3. שימוש בתוכנה שפורסה באשכול הישן.
גם חיפוש ברשת לא הועיל.

אודה לכם על העזרה בפיתרון העניין של מחיקת הוירוס הזה: WinddowsUpdater.
ובפרט על ההצלה ושחזור הגישה אל הקבצים - אם אפשר.
  • תודה
Reactions: בודקת תוכנה1 //
21 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה