פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום וברכה,
אין לי וואטסאפ בפלאפון ולא אינטרנט, אבל פעם ניסיתי לעשות וואטסאפ דרך המחשב (
www.whatsapp.isrl.co), ומאז המספר שלי מוגדר כאילו יש לי ווטסאפ (למרות שמעולם לא הצלחתי להשתמש בו במחשב). אנשים שולחים לי וחושבים שאני מסנן אותם...

מישהו יודע איך אפשר לבטל את הגדרת הוואטסאפ??
אז בואו נתחיל מהבסיס: אם יש לי אתר משלי איך אני עושה שהמנוע חיפוש של גוגל יגע אליו בחיפושים? התשובה פשוטה: המנוע חיפוש של גוגל עובד על ידי רובוט שסורק אתרים בלי סוף ומכל אתר לוקח את כל הקישורים שבו וסורק גם אותם, כך אם הקישור שלך מופיע בהרבה אתרים אז גוגל מבינים שאתה פופולרי ומקפיצים אותך לראש רשימת החיפוש כאשר מקלידים מילת חיפוש הקשורה לאתר שלך. כמובן שיש עוד פרמטרים כמו מספר הכניסות לאתר שלך או מספר האנשים שלוחצים עליך כאשר אתה מופיע ברשימת החיפוש וגם כמה זמן אנשים שוהים באתר שלך. אני פתחתי אתר בנושא חשיבות הסינון באינטרנט. הבעייה שלי שבחיים אף אחד לא ייכנס אם הקישור שלי לא יופיע ואם לא יהיו אנשים שייכנסו, האתר יישאר קבור באינטרנט לעולמי עד. אז תעשו בבקשה טובה ותכנסו לאתר, ובנוסף תפיצו את הקישור לחברים שלכם (מצווה גדולה-האתר משכנע לשים סינון). לבנתיים האתר שלי עוד לא כל כך גדוש בתוכן אבל ככל שיהיה יותר כניסות נוכל להוסיף עוד. אז חבר'ה - קדימה תלחצו עליי!
תודה רבה!
נ.ב אתם יכולים לראות באתר כמה ההודעה הזאת השפיעה-אתם תראו בריבוע ירוק: visits today שזה אומר כמה אנשים היו היום באתר

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה