פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אני לא מבין גדול בקוד ולכן יש את הבינה...
מיועד רק למי שמשתמש בתוכנה של גוגל דרייב לשולחן עבודה
אני אישית מאוד אוהב להעתיק (בעצם זה להוריד) תיקיות או קבצים מהסייר ולא מהאתר
קודם כל יותר נח לי הממשק
דבר שני במקרה של ניתוק באינטרנט או כל דבר אחר - לא מתבטלת ההורדה וברגע שאפשר היא ממשיכה
ועוד משהו מאוד נח שהקובץ לא יורד כזיפ אלא כתיקיה (ובלי בעיות קידוד שיש בהורדה מכווצת מדרייב)
עד היום הייתי מעתיק את הID ונכנס ידנית לסייר וכו'... ארוך מידי
החלטתי לבנות סקריפט שאני יעתיק אליו את הקישור לדרייב והוא לבד יפתח את התיקיה
חשוב: הכונן של דרייב הוא באות G, אם לא יש לעדכן את הקוד
1729417232839.png
הקובץ (לא לפתוח ישירות אלא להעתיק את הקישור ולהדביק בכרטיסיה חדשה)
לחילופין - הורידו את הmp3 ושנו את הסיומת לbat

לדוגמה
תיקייה של מוזיקה
אני מעתיק לקוד
1729417508457.png
אנטר
והנה התוצאה
1729417536198.png

פורמטים להדבקה
קישור מתחיל ב https://
קישור מתחיל ב drive.google.com
את הid בפני עצמו

אני די חושב שזה מכסה את האפשרויות הנפוצות
מקווה שהועלתי, לפחות לעצמי...
גוט מויעד
קניתי מכשיר מאליאקספרס הזה: https://he.aliexpress.com/item/1005...KkWl6X&gatewayAdapt=glo2isr#nav-specification
הגיע תוך שבוע ויום, ממש נפלא.
לדעתי זה מכשיר מצויין.
אך כמה שעות שאני מנסה לאתר את האפליקציה להפעלת המכשיר.
יש לי טאבלט, ואיני יכול להוריד בצורה ישירה כי יש לי נטפרי (רק וויז עובד, או אפליקציות שכבר מותקנות בו)
ולכן אני צריך להוריד למחשב, ומן המחשב אני מעביר בדיסקאונקי למכשיר, ואז אני יכול לגשת למכשיר מפיץ הריח
אך איני מוצא את האפליקציה של המכשיר הנ"ל באינטרנט להורדה ישירה
מה עושים???

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה