פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש לי 4 טבלאות
1. נתוני אב - משפחות
2. שאילתת המרת תאריך - ימי הולדת (מקושר לנתוני אב בקשר של יחיד-לקוחות לרבים - המרת תאריך, כלומר לכול לקוח יכולים להיות כמה ימי הולדת)
3. טבלת הטבות (בה יש גם עמודות הנותנות להטבות טווח גילאים ראש וסף)
4. טבלת לקוחות- הטבות המשייכת ללקוחות הטבות המגיעים להם

ובכן לעבודה:
אני מעוניין לייצר שאילתת הוספה שתוסיף את העמודות "מזהה לקוח" ומזהה הטבה" בטבלת לקוחות הטבות (שאר העמודות שם יש ברירת מחדל).

אז בסך הכל ביקשתי בשאילתת בחירה את העמודות "מס' זהות" מטבלת נתוני אב ואת העמודה "מזהה הטבה" מטבלת הטבות

ו
הקרטריונים כך:
"מס' הזהות" יהיו רק אלו שבשדה "שולם" = TRUE
"מס' הזהות" יהיו רק מאלו שיש להם רשומה מקושרת בהמרת תאריך שבשדה "תאריך לידה עברי" יש את המילה חשון
"מזהה ההטבה" יותאם רק למי ששדה "גיל" בהמרת תאריך אינו לפני הערך שבשדה "טווח גילאים ראש" ולא אחרי "טווח גילאים סף".

ניסיתי להוסיף את כל הטבלאות הנל לשאילתא ולשים קרטריון בכל רשומה וזה פשוט לא עבד.
שלום לאנשי הפיתוח שלנו באקסס

שאלה לי, האם ניתן לתקשר בין אקסס לתוכנות אדובי לפתוח קובץ במידות ופרמטרים מסויימים וכמו כן לשמור בשם בנתיב מסויים בדיסק?

מעניין לדעת האם ניתן כמו כן ליצור קובץ של אדובי (פוטושופ/אילוסטרייטור/אינדיזיין)
ניסיתי(בפוטושופ), הוא אכן פותח מסמך חדש (הוא לוקח את הגודל הראשון שקיים ב'new document')
לאחר מכן הוא נתקע בDoc.Close -1 (ברור שאת השורה קודם לכן הורדתי)

הצפיה שלי שהוא יפתח לי קובץ לפי הגדרות מסמך רשומות בקוד וישמור אותו בשם הכתוב בקוד בנתיב הכתוב בקוד (save as) ולאחר מכן יתן לי לעבוד על הקובץ (לא יסגור את התוכנה)

יש סיכוי או שהגזמתי.?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה