פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום וברכה
אני מנסה להיכנס לאתר וזה מה שמופיע
צפה בקובץ המצורף 215647
כן יש לי אתרוג וכן הורדתי הקובץ שהם נותנים
ממה זה יכול לקרות ומה אני יכול לעשות לזה?
הורדתי מכאן עדכון לא מקוון לnod32, העדכון ששקל 42 מגה ירד בקובץ זיפ, חילצתי אותו והנה הקבצים שהיו שם, מישהו יודע איפה צריך להכניס אותם?

תודה רבה
בקשה מהמומחים: מה לעשות?
קניתי לפני שנתיים מחשב חדש שאמור להיות מאד חזק ושילמתי עליו הרבה מאד (אני יכולה לכתוב את המפרט) והתקנתי את תכנות על ידי טכנאי
מאז ועד עכשיו המחשב מתקלקל לא הרף: נתקע כל הזמן. לפעמים משתחרר ולפעמים לא עד שאני פעילה מחדש. ומדי פעם גם הפעלה מחדש לא היתה עוזרת ואז הייתי קוראת לטכנאי.
לא יכולה לשים את הדגש על משהו מסוים שבגללו המחשב נתקע, אבל אפילו שמירה של גליונות אקסל היתה לוקחת לו זמן מחשבה שמחשב פשוט לא לוקח.
הטכנאי טוען שהמחשב מדי משוכלל ויש חלקים שלא אצטרך אותם לעולם לעבודתי. ואילו האדם שרכשתי ממנו את המחשב טוען שהחלקים עובדים ללא דופי (הוא בדק באחת הפעמים שגם הטכנאי לא הצליח להחיות את המחשב מחדש-ועלה לו) ולטענתו הבעיה נעוצה בתוכנות או בהתקנה שלהן.

עכשיו שוב המחשב הושבת , ללא אפשרות החייאה. הטכנאי מציע לי לקחת את המחשב ולתת לי במקום זה מחשב חדש פשוט יותר אבל מספיק חזק בשווי של חצי מהמחיר ששילמתי על המחשב לפני שנתיים.
יש לציין שהוא אדם ירא שמים ואני בטוחה שכך הוא באמת חושב ומציע הצעה הוגנת מבחינתו.
אני כרגע לא עובדת בכלל על תוכנות של אדובי ולא מתכוונת לעסוק בזה בשנתיים שלוש הקרובות לפחות שעד אז לטענת הטכנאי המחשב גם ככה יהיה שווה הרבה פחות ולכן הוא מציע מחשב שלא בהכרח מחזיק טוב את אדובי.

מה דעתכם? מה עלי לעשות?

מקוה שהחזקתם ראש ותודה מראש לעונים!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה