פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 92
  • שלום לכולם.
    שמי יהודה'לה (ואני חדש כאן בפרוג)

אני מפעיל גמ"ח טכנולוגיה - עזרה בתחומי הטכנולוגיה בחינם

במה אני לא מתעסק:
    אני לא מייעץ על מחרי מחשב/תוכנה או איזשהו תמחור
    אני לא מייעץ על מחשבים אישיים
    אני לא מייעץ על גרפיקה

מה אני כן:
    אני עוזר בנושאי תוכנה:
    • מציעים לכם לבנות אתר בטכנולוגיה כזו או אחרת? אשמח לעזור לך להבין את השיקולים.
    • בניית שרת לעסק, אשמח לתת תמונה כללית איזה כדאי יותר איזה פחות.
    • הרבה עסקים רוצים להרוויח בגלל חוסר הידע שלכם. אני עוזר לכם לדעת יותר ולמקד את הצורך שלכם
    • מישהו רוצה לבנות לכם תוכנה ורצה להשתמש בטכנולוגיות. אני יכול להביא תמונה כללית, יתרונות וחסרונות בטכנולוגיה.
    • שוקלים לפתוח אתר אינטרנט - תתעניינו אם כדאי לאחסן בישראל או בחו"ל. בענן או הוסטינג.
    • בחירת טכנולוגיות של פיתוח - באיזה טכנולוגיה יותר כדאי לפתח, לפעמים הדבר קיים מתחת לאף.
    • מספרים לכם הרבה סיפורים אל אבטחת מידע - חלקם נכונים וחלקם לא. אשמח להראות את כל התמונה
    • שמירה על ילדים מפגעי אינטרנט
    • מציעים לכם מפלצת אבל אתצם צריכים רק פודל
    • אני עוזר לאנשים להתקבל להייטק
    • קורסים במחשב - מה נדרש ומה נדוש
    • ועוד.

תשאלו כל שאלה - אני יודע גם לומר "אני לא יודע"
    הטלפון שלי הוא 050-414-6444
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה