פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש איזה קוד או מאקרו לזה?

מצאתי את
זה
שהראשון ממיר למילים באנגלית מתוך מאגר ברשת, והשני לא הסתדרתי איתו משהו.

ומצאתי את זה , ואיני יודע אם ניתן להמירו לוורד, או אם הוא בכלל פעיל במקום אחר?...
יש לי פונקציה שמרוקנת את הטבלאות ומאפסת את המספר הרץ שלהם.
בכל הטבלאות זה עובד חוץ מאחת (שאת הטבלה הזו אני יצרתי ב VBA ולא בעיצוב טבלאות).

זה הקוד שאני מריץ:
קוד:
For n = 1 To UBound(MyAraay)
    CurrentDb.Execute "DELETE [" & MyAraay(n, 1) & "].* FROM [" & MyAraay(n, 1) & "];"
    If Nz(MyAraay(n, 2)) <> "" Then
        'CurrentDb.Execute "ALTER TABLE [" & MyAraay(n, 1) & "] ALTER COLUMN [" & MyAraay(n, 2) & "] COUNTER(1,1)"
        strDdl = "ALTER TABLE [" & MyAraay(n, 1) & "] ALTER COLUMN [" & MyAraay(n, 2) & "] COUNTER(1,1)"
        CurrentProject.Connection.Execute strDdl
    End If
Next
אם אני מריץ את הפונציה עם CurrentProject.Connection.Execute אני מקבל שגיאה כזאת:
-2147467259 ‏‏סוג נתוני שדה לא חוקי

ואם אני מריץ את אותה פונקציה תחת CurrentDb.Execute אני מקבל שגיאה כזאת:
3259 ‏‏סוג נתוני שדה לא חוקי.

חפשתי בגוגל וזה מה שאני מצאתי על שגיאה 3259:
https://stackoverflow.com/questions...ld-data-type-on-alter-table/33188788#33188788

ובדקתי אצלי את הערך של הפרופרטי בדטה בייס תחת "New Database Sort Order" והערך הוא 1033
וגם בכל הטבלאות שנוצרו דרך עיצוב טבלאות הערך של CollatingOrder = 1033
אבל בטבלה שנוצרה ב VBA הערך של CollatingOrder = 1024

בקיצור מה הפתרון??
ב"ה
שלום לכולם
סליחה על הקפיצה הלא מוכרת, פשוט נתקעתי באמצע עבודה ולא מצליחה להבין מה הוורד רוצה ממני (או מעצמו).
בטוחה שבע"ה הישועה תבוא מכאן!
שאלתי היא כך -
הביאו לי קובץ כתוב, שהתחילו לכתוב בו סעיפים ממוספרים לפי הסדר - 1, 2 וכו'.
הבעי'ה שלא עשו זאת בלחיצה על המספור... כך שכשבאתי לרדת שורה ולפתוח סעיף חדש - היתי צריכה כל פעם מחדש לעקוב בעצמי אחרי מספר הסעיף ולכתוב.
כשהשחרתי מתחילת הפסקאות כדי להפוך את המספור לאוטומטי - הוא הפך לי כל שורה ריקה למספור חדש (מעבר למספור הקי'ים!), ובעצם מהשורות החדשות כשיורדים באמצע הסעיף, הוא התחיל לספור מחדש. מה שיוצר לי מראה כזה - (לדוג')
221. 128. "כאמור לעיל" וכו'... :(
כל נסיונותי לסדר את זה עלו בתוהו!
יש לכם רעיון לפתור את הדבר בצורה אוטומטית, שלא אצטרך לשבת ולמחוק סעיף אחרי סעיף?

ומשהו נוסף, אם אפשר -
המספור השתנה וגדל טבעית... מה שיוצא שכשהשוויתי בין הקובץ הנוכחי לקובץ קודם (לפני עריכת המספור) יצא לי שלדוג' סעיף 217 בקובץ הנוכחי הוא בערך סעיף 181 בקובץ הקודם... ממה זה נובע? ואיך אפשר לסדר את זה בצורה מסודרת כדי לא לעבור שורה שורה ולהתעיף?... (וכמובן לא לדרוש תשלום מופקע )
ושאלה אחרונה - בלי נדר...
איך יוצרים רווח אוטומטי בין מספור אחד לשני, שהשורות לא תתכווצנה. משהו מובנה שלא אעבור עלי'הם בעצמי...
אשמח לתשובה דחופה!!
מודה מאד!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה