פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

א. באדובי רידר, תחת תפריט קובץ יש אופציה של "צור PDF באופן מקוון" כשלוחצים שם נפתח תפריט צידי שנותן אפשרות לבחור קובץ כלשהו להמרה ל-PDF, אבל כשאני לוחץ "המר" הוא מבקש ממני להרשם, אוקיי, אני לוחץ על "הירשם כעת" ומובל היישר אל העמוד הזה, אבל כשאני בוחר מסלול אני מועבר לחנות המקוונת של אדובי ישראל - כאן, ושם אין זכר לאופצייה לרכישת המנוי שלכאורה הוא נפרד ואינו מצריך רכישת תוכנה, ומיועד רק להמרת קבצים ולחיבור קבצי PDF מרובים לקובץ אחד.

מישהו יודע על זה משהו?!

ב. אני שוקל רכישת תוכנת אדובי אקרובט.
1. באתר של אדובי יש אופציה בבחירת שפה או 'אנגלית' או 'זמין בעברית'. האם התוכנה היא בעברית מלאה? ז"א כל התפריטים, החלונות ובקיצור הכל?

2. בהוראות ההורדה כתוב שיש צורך בחיבור אינטרנט מהיר, מה זה אומר?

3. כשאני רוכש תוכנה של אדובי, מהי המדיניות לגבי התקנה נוספת, למשל אם אני מעוניין לפרמט את המחשב, יש לי אפשרות להתקין את התוכנה שוב?

4. האם זה הגיוני שגודל הקובץ להורדה הוא רק בגודל של 501 MB?
מראש אתנצל על העיברית העילגת שלי, אני בארה"ב...

הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש, אז בשביל האתגר, וגם בשביל המחיר החלטתי לקנות חלקי המחשב ולבנות לבד...

המחשב מיועד בעיקר לתוכנות אדובי (לא עריכת וידיאו), אבל צריך שיתמוך להריץ תמיד הרבה תוכנות דו-זמנית.

בנתיים קניתי (במחירי מבצע):
מארז:
COOLER MASTER Storm Enforcer SGC-1000-KWN1 Black SECC / ABS Plastic ATX Mid Tower Computer Case ATX PS2 / EPS 12V ...
$60

זכרון 16 ג"ב: G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-16GBXL
$55

SAMSUNG DVD Burner SATA Model SH-224BB - OEM
$16

ספק: SeaSonic X750 Gold 750W ATX12V V2.3/EPS 12V V2.91 SLI Ready 80 PLUS GOLD Certified Full Modular Active PFC Power Supply
$100

דיסק קשיח: Seagate ST2000DM001 Barracuda 7200RPM 2 TB SATA 6 GB/s NCQ 64 MB Cache 3.5-Inch Internal Bare Drive $100

בנוגע הלוח אם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה, כי אני מאוד מבולבל, יש מלאי גדול עם הפרש גבוה במחירים...

הדרישת שלי הם:

• שיתמוך Overclocking,
  • LGA 1155 כמובן
  • אפשרות לחבר שני מסכים (אם זה תלוי בלוח אם, או לחלופין מספיק PCI Slots),
  • שיתמוך בUSB 3 (גם בצד הקדמי),
  • כמה שיותר יציאות USB
  • אולי גם Wifi
  • זול...
ועכשיו כמה שאלות קצרות...
כמה נפח SSD מספיק/מומלץ?
איזה GPU מספיק/מומלץ?
איזה מעבד מספיק/מומלץ: i5-3570K/i7-2600K/i7-3770K

תודה רבה לכל העוזרים
  • 481
  • לא יודע אם זאת מדיניות של מיקרוסופט בקשר לתיקון הבאגים אבל מה שבטוח זה מראה מה הערך של המשתמשים בעיניהם.

הדבקה מנענע

הפרצה, שנחסמה בינתיים, אפשרה לכל אחד להשתלט על חשבון באמצעות כתובת מייל בלבד

פרצת אבטחה קריטית התגלתה בסקייפ: בשירות השיחות הפופולארי התגלה באג, שאפשר לכל אחד לאפס את הססמה של כל חשבון משתמש ולמעשה להשתלט על החשבון, ובלבד שיש לו את כתובת המייל.

הידיעה על הפירצה פורסמה הבוקר (ד'), באתר The Next Web, ובעקבותיה נחסמה על ידי סקייפ.

חור האבטחה אפשר למעשה לכל אחד לקבל הודעת איפוס ססמה על ידי הזנת כתובת מייל, גם אם מדובר בחשבון שלא שייך לו. הודעת האיפוס כללה את שם המשתמש, ויחד עם הססמה החדשה מדובר למעשה בהשתלטות מלאה על חשבון של אדם זר.

למרות שהידיעה היכתה גלים רק היום, דבר הפירצה היה ידוע מזה מספר חודשים, לאחר שפורסם באתרי האקרים רוסיים. האדם שגילה את הפירצה אף טוען כי העביר את המידע לסקייפ, אך למרות זאת דבר לא נעשה בעניין.

התפוצצות הפרשה מגיעה בתזמון גרוע למדי עבור מיקרוסופט, שרק בשבוע שעבר הודיעה כי תחסל את המסנג'ר הוותיק לטובת סקייפ.

כזכור, סקייפ נרכשה על ידי מיקרוסופט ב-2011 בסכום עתק של כ-8.5 מיליארד דולר, ומאז החלה הטמעה איטית של שירות השיחות בתוך ענקית התוכנה. לשדרוג המשמעותי ביותר שלה זכתה סקייפ ממש לאחרונה, עם השקת מערכת ההפעלה הסלולרית ווינדוז 8 פון.
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה