פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

טוב אחרי שהרסתי לעצמי את המחיצה שהכי חשובה לי במחשב (פרוייקטים, תמונות, וכו') נראה לי שהצלחתי לסדר אותה תודות לכלי testdisk בינתיים לא שכתבתי את מה שהוא מציע כי
1. אני לא יודע כמה אחוזי הצלחה הוא נותן (100% בשבילי זה מספיק)
2. עדיין אין לי גיבוי לדיסק קשיח הזה (הווה אומר העתקה מלאה עם dd כדי שאם יהיו הפתעות בשיחזור שאני לא יצא קרח בלי הדיסק המקורי שעדיין אפשר לשחזר ממנו עם הרבה יותר סיכויים)
3. ראיתי שהוא לא מזהה כתב עברי מה שאומר שיכול להיות שכל מה שהוא ישחזר יהיה בג'יבריש
4. אם אני רוצה לשחזר יותר ממחיצה אחת בו זמנית הוא לא יהרוס לי כבר את מבנה המחיצות בשיחזור של הראשונה? (כנ"ל לגבי קבצים שמחקתי מהדיסק בכוונה (מסומן באדום) אם אפשר לשחזר את מה שאני רוצה ומה שלא להשאיר מחוק)

צפה בקובץ המצורף 67498

בינתיים מה שעשיתי זה הדמיה, מה שהתכנה מוצאת, עדיין לא שכתבתי שום דבר לדיסק! בין היתר היא נותנת לסייר במחיצה האבודה/פגומה כדי לראות שזה באמת היא (כמו בתמונה)

יש לכם כלים או רעיונות יותר טובים?
ניסיתי לעגן לא על ידי ההתקן אלא על ידי הגודל הכולל, נכשל
אני חייב לציין שהמחיצה עם מערכת קבצים EXT4
ב"ה
אני צריך לשלוח מחשב לתיקון וביקשו ממני לגבות אותו.
למישהו יש מושג איך אפשר לגבות סרגל סימניות בכרום?
זה אחד הדברים שהכי חשובים לי במחשב, אני גולש לצרכי העבודה רק מהמחשב הזה וממילא סרגל הסימניות שלי מותאם לצרכיי, אחרי הרבה שעות עבודה...
מישהו הציע לי להרשם לשירות של כניסה לכרום מכל מחשב, אבל זה מאוד מרתיע אותי.
תודה רבה

אגב, למי שנמצא פה קבוע.
מדובר במחשב
הזה שהבטרייה שלו שבקה חיים.
התקשרי לB&H, שם קניתי אותו והם הפנו אותי לASUS, שנתנו לי מספר של מעבדה שעובדת איתם בארץ.
הם סיכמו איתי שהם יבואו לאסוף אותו (מצפת...) והם מתחייבים להחזיר אותו תוך מקסימום 20 ימי עסקים (הנציג הסביר לי שבמחשבים שנקנים בחו"ל זה כזה הרבה זמן כי אם אין להם את החלק שדורש החלפה הם מבקשים מהיצרן לשלוח. במחשבים שנקנו בארץ זה 9 ימי עסקים.
ממש נהנתי מהשירות הזה.
שבוע טוב.
  • 509
  • מבצעים בבאג עד 17/05

ניתן לקבל את כל ההנחות והמבצעים גם בלנדאו תקשורת
    מחזיקי כרטיס כאל שימו לב!
    בתוכנית
    כאל לקנות נכון ניתן להנות מהנחה של 8% בכל קניה בבאג וגם בלנדאו תקשורת
    קבלת ההנחה על ידי בבחירת הרשת באתר והמתנה של 4 ימים.
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה