פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

החלטתי לאחר כמה שנים שהגיע הזמן להשתדרג עוד ולרכוש מחשב רציני יותר ממה שיש לי עד כה . ובהחלט להשקיע סכום הגון לצורך הענין.
כיוון שאינני מתמצאת בחומרה ורכיבים המתאימים למחשב גרפי חזק, פניתי לאיש מקצוע בתחום. ואני לא היה לי אלא לסמוך עליו.
וכך היה ההסכם:
הוא מרכיב לי חומרה למחשב, מתקין לי מערכת הפעלה ורשימת תוכנות שאני צריכה.אני משלמת את עלות המחשב כפי שנקבע בחנות ומוסיפה לו כמה מאות שקלים על ההתקנה.

קבלתי מחשב עם התוכנות שבקשתי, כלפי חוץ המחשב נראה מבטיח. אולם, תוכנת האינדיזיין שעליה אני עובדת בעיקר סבלה מבאגים מוזרים, כמו חיצים שחור ולבן לא עובדים, אין אפשרות לתת פקודות מהסרגל למעלה, אין אפשרות לבחור צבעים, סגנון פיסקה ועוד כיו"ב. (בתוכנות אחרות לא בדקתי לעומק, ואני מקוה שהן בסדר)
ואז הסרתי את התוכנות שלו והתקנתי גירסת נסיון ל 30 יום, ובום!!! גם שם יש את אותה בעיה.

פניתי למומחי אינדיזיין בפורום ומחוצה לו, כמו"כ פניתי לתמיכה של קוויקסופט, וכולם פה אחד אמרו לי שלא נתקלו או שמעו על בעיה כזו וכנראה יש בעיה במערכת ההפעלה/ חומרה של המחשב ויש איזושהיא התנגשות של משהו. העצה שלהם היתה לפרמט את המחשב ולא להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה.
אני לא מבינה בזה כלום, ואני מדקלמת את מה שאמרו לי.
ובכן פניתי לטכנאי, שלחתי לו את המחשב ולבסוף הוא אמר לי: "טפלתי לך בתוכנה, הסרתי והתקנתי מחדש את התוכנה ואצלי זה עכשיו עובד". לשאלתי מדוע לא פירמט את המחשב כמו שסיכמנו, הוא ענה שכבר בזבז יותר מידי זמן על המחשב הזה והוא רק בהפסדים.
המחשב חזר אלי, פתחתי את התוכנה לבדוק אותה, נראה שהיא בסדר. סגרתי. בפעם השניה שפתחתי והתחלתי לעבוד עליה, חזרה הבעיה.

במאמר מוסגר, מאז שהמחשב אצלי בבית ועד היום עבר חודש ימים, ועדיין לא בצעתי עליו עבודה אחת!!!

מי אמור לשאת באחריות? מה דעתכם?
אני מתכנן מפגש לסוכות (שנה שעברה גם היתה אצלי)
על מנת להערך בהתאם למפגש
אבקש להתייחס לסקר "דודל" בקישור הבא
http://www.doodle.com/7bk7wd2wbm8ve2gb

בינתיים הגענו ל10 נרשמים, כאשר ל-9 מתאים יום שלישי כ' תשרי 28.9 בערב
ביום יומיים הקרובים אפרסם פרטים מדוייקים לגבי מיקום ודרכי הגעה, גם כאן וגם בדודל.
מכיוון שמודבר באירוח ביתי (סוכתי), אני אקנה ואגיש שתיה קרה/חמה ומזונות
(הכל בהכשרים מהודרים)
לא אכריח, אך אשמח אם החברים/ות שיגיעו יכולו להשתתף בעלויות
בין 10-15 ש"ח לאדם.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה