פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

וזהו הסיפור
קניתי מחשב חדש ומאד רציני שמחתי שאוכל לעבוד בקקלות ובמהירות מה שקרה שטכנאי שבא להתקין את התוכנות בסוף עבודתו הכניס לי את הRדיסק מהמחשב הישן לחדש עם כל הוירוסים והבעיות שהיו בו הוא פשוט לא חשב .איני יודעת אם לכן הכל קורה
אך אני באמצע פוריקט שהיה אמור לצאת לפני כשבועיים ומתעקב בגללי והיום תאריך אחרון
מה שקורה זה שהקובץ של הפוריקט הכמעט גמור החל לעשות צרות תוקע את המחשב משבש הכל ואין אפשרות לעבוד עליו ,החלטתי להתחיל עבודה של ימים שלמים מחדש אך כשבאתי לשמור המחשב הגיב כי אין לו זיכרון ברגע שיש המון זיכרון לא האריך יותר אך אני כבר כמעט 1000 שקלים שילמתי לטכנאים שבאים מנסים אפשרויות כמו להתקין מחדש CSלהתקין 4 להוריד ל3 לנקות וירוסים כלום לא עוזר
יש לי ווינדואס 7 עם 64 ביט והם חושבים שכדאי לנסות להוריד ל32 ביט אך אולי זה יעזור ועל האולי הזה רוצים לפחות בחסד 300 ש"ח
מה עושים כל טכנאי קיבל את שלו אך לא פתר כלום אני רוצה טכנאי שיקח כסף אך עם הבטחה שהוא מתקן עד הסוף כי אני חושבת שזה מוגזם לקחת לי300 ש"ח על נסיונות
כשהולכים למוסך לא משלמים אם הרכב לא יוצא 100%
ואנ י לא מדברת על תשלום ביקור שאת זה אני מבינה אני מדברת מעבר..
אם משהו נתקל בכזו בעיה ויודע על פתרון אשמח לקבל עזרה כי מצבי ביש היום בצהרים צריך לצאת הפוריקט ואין מחשב וכמו שכתבתי העבודה נפגמה
מי שלא יודע איך לעזור לפחות שיתפלל ...

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה