פורום קהילת מפיקי במה ואירועים

פורום קהילת מפיקי במה ואירועים מיועד לאנשי מקצוע מתחום הבמה והפקות האירועים מהמגזר הדתי והחרדי, הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלת הפורום: אלישבע אבר
להצטרפות לקהילת במה ואירועים, הקש כאן
שלום לכל חברי הפורום :)
אני חייב להכיר לכם את היישום הבא: תכנון אדריכלי לאירועים.
יצא לכם פעם שבתכנון האירוע – הרעיון היה נראה מדהים, אבל תכל'ס בשטח זה לא מה שרצינו, הבמה לא מקבלת את הכבוד שלה, השולחנות לא מסודרים נכון, מסכי הלד לא 'יושבים' טוב, וגרוע מכך מגבלות השטח פשוט מפתיעים אותנו לרעה, איך אפשר לפתור את זה ?
בשביל זה אני פה!
איך אני עושה את זה ?
אני יושב אתכם ומבין את אופי האירוע ומה הצרכים המדויקים שלכם ואז יורד לשטח ומבצע מדידה ושרטוט מדויק של מבנה האולם ומעצב תכנית מקצועית וברורה שלוקחת בחשבון את כל הפרטים הקטנים והמאפיינים הדקים בתאום מול ספקי הציוד : שרטוטים של פריסת במות, מעקות, מדרגות, מסכי לד ועוד...
אני דואג שהנראות באולם מכל פינה תהיה פרקטית לרווחת החוגגים!
  • גם אתה רוצה לגשת ללקוח עם תכניות מקצועיות ושיבין איך יראה האירוע ?
  • גם אתה רוצה לחסוך זמן מול הספקים בבקשת הצעות מחיר ?
  • גם אתה רוצה אירוע מעוצב בליגה אחרת, עם דגש על נגישות ?
  • גם אתה רוצה לגשת בראש שקט להפקת האירוע (גם כך יש עומס של מטלות...) ?
אני בא עם ניסיון עשיר בתכנון אירועים, מקצועי ומעודכן בכל הדברים החדשים בשוק.
אשמח לעצב לכם אירוע מושלם שיענה על צפיותיכם!
ולכם חברי הפורם אשמח לייעץ באופן אישי בתכנון האירוע !
לגלריית העבודות שלי היכנסו לאתר :
www.shimonsh.com

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה