צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

שלום רב,

שמלה
זו - הרכב הבד שלה -
92% פוליאסטר, 8% אלסטיין
האם זה מתאים לקיץ? כי רוב השמלות שם בהרכב בד זה ועכשיו קיץ...

אודה למענה
יש לי כמה וכמה הזמנות שלא הגיעו (מדובר בחודשים...)
אני לא מצליחה לקבל החזרים על אף אחד מההזמנות
מה אפשר לעשות??
פרוטה לפרוטה מצטרפת ואני רוצה לעשות עוד כמה הזמנות אבל חוששת
אשמח לעזרתכם
מצרפת דוגמה של התכתבות:

מספר הזמנה מס' 3019334137171124

תינוקות חמוד בנות בגדי חורף ילדים קלים למטה מעילים עם אוזן קפוצ'ון אביב ילדה מעיל פעוט ילדים בגדי בנים מעיל
במחלוקת
10.54 דולר ארה"ב
לקרוא

היי! ברוכים הבאים לחנות שלי. אני יכול לעזור לך?

25/01 12:36

אני יכול לעזור לך?

05/02 15:35

לא קיבלתי אני מבקשת החזר
לקרוא

כן להחזיר את השלום כי לא קיבלתי את החבילה
לקרוא

אוי, ידידי. אני מאוד מצטער לשמוע על כך. ניתן להגיש בקשה להחזר.

איך מגישים בקשה להחזר?
לקרוא

06/02 02:02

פתח את המחלוקת והגש בקשה להחזר.

15/03 23:53

תינוקות חמוד בנות בגדי חורף ילדים קלים למטה מעילים עם אוזן קפוצ'ון אביב ילדה מעיל פעוט ילדים בגדי בנים מעיל
ההזמנה נסגרה
10.54 דולר ארה"ב
לקרוא

ההזמנה נסגרה
10.54 דולר ארה"ב
לקרוא

למה לא קיבלתי החזר??????...???...?,
לקרוא

16/03 03:57

אתה יכול לפנות לשירות aliexpress כדי לפתור בעיה זו.

22/03 22:06

ההזמנה נסגרה
10.54 דולר ארה"ב
לקרוא

כן המעיל לא הגיע אלינו אני מבקשת החזר
לקרוא

24/03 05:18

אתה יכול לפנות לשירות aliexpress כדי לפתור בעיה זו. תודה

01:44

קישור כדי לקבל את החזר של הכסף
לקרוא

ההזמנה נסגרה
10.54 דולר ארה"ב
לא נקרא

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה