קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
    • שאלה
    509
  • אני יודעת שלשאול שאלה בפורום הזה בלי לצרף שרטוט הרי זה כגוף בלי נשמה אך מכיון שהתוכנה היחידה שהצלחתי להתיידד איתה הינה וורד, וגם זה בקושי- אולי תצליחו להפיח חיים בשאלה שלי ולחיות את העצמות היבשות.
    יש לי חדר אמבטיה אשר בו כיור, שירותים ואמבטיה. אורך הקיר המזרחי הינו 2.25 ורובו חלון, הקיר הדרומי-אורכו 2.90 והוא גובל בחדר שינה שאליו אני רוצה להוסיף יח"ה על חשבון חדר האמבטיה, הקיר הצפוני גובל בסלון, אורכו המלא הינו 2.9. אשר מתוכו, כמובלעת קיים חדר שירותים נוסף אשר אורך הקיר שלו 1.4 מתוך ה2.9, כלומר, אורך קיר האמבטיה הינו בערך 1.5. את השירותים הזה נראה שאי אפשר להזיז כי בפינה שלו יש עמוד. הקיר המערבי משותף לשירותים ולאמבטיה ויש בו את שתי הדלתות.
    אני רוצה להוריד כעין רצועה מהצד הדרומי שרוחבה 80-90 ס"מ כדי להוסיף לחדר השינה שירותים וכיור.
    האם אפשרי להוסיף גם מקלחון? איך אפשר לעשות פתיחה של דלת ברצועה הזו? או שחייבים דלת הזזה? או שיש פיתרון שלישי?
    איך ממקמים את שאר הכלים הסניטריים, קרי, שירותים ואמבטיה במקום שנשאר? האם מקובל והגיוני לשים אמבטיה תחת החלון?
    תודות למסייעים!
    0 תגובות
    השיפוץ התחיל מרצון לייעל את השימוש בחדר רחצה של ההורים....ובסוף החליטו לשפץ גם את של הילדים.

חדר הרחצה של הילדים לפני השיפוץ:

IMG_4468.jpg

בשונה מהחדר רחצה של ההורים , חדר רחצה של הילדים היה די גדול.
    הקטנו את אורך החדר לטובת ארון שרות במסדרון לפני הכניסה לחדר רחצה.

הורדה 3.jpg

הורדה 2.jpg
    צילום:א.אפשטיין

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה