קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
צבע אחיד ולא שילוב.
1637046911078.png

אם אעשה לבן יהיה מדי חייור. אם אעשה כהה זה יקטין את המטבח כי הוא חשוך וקטן.
הבו עצות!
תודה רבה לכל האנשים המדהימים שעונים ומקדישים מזמנם!!!
נעזרתי בכם כבר הרבה...( לצערי התכנונים לבניה הזו כבר 3 שנים. עכשיו ב"ה זה כבר אמיתי...)
וכל פעם שנעזרתי באיש מקצוע לקחתי מכאן- חושבת שזה קצת הכרת הטוב...

מצרפת כאן את התכנון של המטבח שאני רוצה לעשות.
יש שיפורים?

בנוסף,
אני יושבת עכשיו על החלוקה לארונות.
די מתקמצנת על פניה למעצבת רק בשביל זה.

אשמח לשמוע מה אומרים המבינים...

לגבי הארונות למטה-
חשבתי לעשות מתחת לכיורים-2 ארונות של 2 דלתות
ומתחת לכיריים 2 שורות של מגירות ובסוף (לקראת פינת האוכל) ארון בודד לפח
בצד השני - החלבי-2 טורים של מגירות.

הבעיה היא שאני מפסידה את הפינות... יש שיפורים לרעיון?

לגבי הארונות למעלה-
מתלבטת בין ריש ובצלע של הכיריים/חלון בלי ארונות, או לשים גם שם ארונות . או לשים רק אחרי החלון 2 מדפים-למיקרוגל וכו'?
בעיה נוספת שיש לי בארונות למעלה היא שאני ממש רוצה את הפינות למעלה -רציתי לעשות ארון שהדלתות שלו משתי הצדדים והמדפים שלו בצורת ריש (הובנתי???) אבל אם אני רוצה לעשות מקום למייבשי כלים אז בעצם אני נדפקת עם הפינות גם למעלה...

מה אומרים????

‏‏לכידה.PNG
  • תודה
Reactions: חזקי ☆1 //
40 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה