קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
הכל החל בערב תמים, הילדים במיטות ואנחנו בסלון, לפתע נשמע רעש אדיר מחדר הילדים.
בבהלה אנחנו רצים לשם, ורואים שדלת ארון- כבדה- דלת שהיא מהתקרה עד כמעט הרצפה (להוציא מגירת נעליים שמתחתיה)
נעקרה ממקומה ונפלה על- מיטות הילדים שסמוכים לארון!! הילדים כאמור- שוכבים במיטות!

ריחם עלינו ה' הדלת הכבדה, (ניסינו להרים אותה, זה כבד נורא!!) פגעה במיטה, שתשאר עם צלקות לנצח, פגעה רציני בשידת ההחתלה, אך באופן מופלא ובהשגחה עליונה, התנוחה בה היא נפלה גרמה לכך- שהילדים אפילו לא קיבלו מכה יבשה, היא לא פגעה בהם כלל.

עכשיו לשאלה-
מדובר כמובן בנגר ערבי, ארון חדש, פחות משנה,
הוא טוען שיש שם 4 צירי בלום לכל דלת, טריקה שקטה.
יכול להיות שיש צירי בלום מזוייפים? (הם נראים שונה מצירי בלום שיש לנו במטבח, אך המטבח ישן יותר- בערך 11 שנה).
או- שהוא לא הרכיב אותם נכון? נראה כי חלק מורכבים עקום, זה קשור?
מה עוד יכול להיות? סיבה לכך ש4 צירים מתפרקים בבת אחת!!

כרגע- נבקש ממנו לחתוך את הדלת לשתיים, אמנם פחות יפה, אבל החשש מסכנה שווה את זה.
ואז- איזה צירים נכון לבקש מממנו, אולי זה כבר יהיה ממשהו פרטי אחר...
שלום

אני מנסה לתכנן חדר ל-3 ילדות. מצורף התכנון. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית כללית.
יש לי מספר שאלות על התכנון, ואשמח לקבל המלצות:
1. השולחן מגיע עד הסיומת בדיוק של ההסקה. אני לא רוצה ליצור מראה דחוס מדי בכניסה לחדר. האם שולחן עם רגל תתאים שם? או לעשות שולחן תלוי?
כמו כן, אני מתכוונת לעשות מגירות מתחת השולחן, ובאזור של ההסקה לעשות מגירה מקוצרת. כל עומק השולחן הוא 40 ס"מ. האם יתכנו שם מגירות שיכילו משהו? אני מתכוונת לגובה שצריך עבור הרגליים בישיבה נורמלית.

2. כ-3 מיטות נפתחות אי אפשר לפתוח את הארון באזור של התליה הארוכה. בגלל זה חשבתי לחלק את הארון ל-5 כל שכל דלת תהיה 36 ס"מ ואז יהיה אפשר לפתוח בדוחק (ע"י הזזה מעט של המיטות). האם יש בחלוקה בזו תכנון לקוי במשהו? (חוץ מהמראה הכללי)

3. ליד השולחן אני מייעדת ארון שיכיל גם ארגז מצעים בגובה 90 ס"מ. ממש חשוב לי שהארגז יכיל הרבה, וכדי שהגישה תהיה טובה אני מתכננת לעשות את הפתיחה של הארגז כלפי חוץ. האם בצורה כזו הארגז יכול להסגר טוב? יש לזה פתרונות בנגרות? (אני מתכוונת למצב שהארגז דחוס, האם התכולה דוחפת את הדלת כלפי חוץ?)

תודה!

ארון אופציה ב.PNG
שולחן וארונית.PNGארון אופציה א.PNG
חדר בנות.PNG

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה