קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
יש לי עבודה שאני אמורה לתמחר אשמח לקבל חוות דעת מכם מחיר גלובלי לכזה פרויקט\לכל שלה בנפרד.
מדובר ב200 מר' מחולקים ל-4 יחידות נופש של 50 מר' כל אחת.
יש כבר אדריכל שעשה את התכנית הלקוח מעוניין שלב ראשון שאני אעבור על התכנית הקיימת ואתן הערות לשפר את התכנית אם צריך,והאדריכל בעמו יבצע את השינויים בתכנית[אני רק מעירה ונותת יעוץ]
להל"ן כל שלבי העבודה.
1]תכנית חשמל מפורטת ל-4 יחידות נופש [כל אחת 50 מר'.]
2]תכנית העמדת כלים סניטרים.
3]תכנית גבס לתקרה לכל 4 היחידות [תקרה צפה+סינרים באזורים מסוימים]
4]יעוץ לתיקון תכנית אדריכלית אם צריך.[כמו שכתבתי למעלה]
5]בחירת חומרים כגון:ריצוף,חיפוי,כלים סניטרים,מקלחונים,שיש למטבח,שיש לספי חלונות.
6]בחירת גופי תאורה
7]בחירת רהיטים
8]בחירת מטבחים
9]בחירת צבע
10]בחירת דלתות ואלומניום לחלונות
11]בחירת אקססוריז לבית[וילונות,תמונות,עציצים ]
אשמח אם תוכלו לתת בנוסף גם תמחור לכל מספר בנפרד כי הלקוח אולי יקח חלק מהשירותים הנ"ל.

אודה מראש לכל המגיבים זה ממש יעזור לי לתמחר נכון.
צהריים טובים,
אני עומדת בעז"ה לקראת סיוד מקיף של כל הבית.
היות ואני מאוד פדנטית, חייבת שכל הגימורים יהיו מושלמים ושהבית יהיה נקי בלי שום טפטופי צבע - אני מעדיפה לסייד בעצמי ולא לקחת בעל מלאכה. ככה גם לא יהיה לי בלגן ואני אסייד בקצב ובזמן שמתאים לי.
אני יודעת שיש בעלי מלאכה שעובדים נקי מאוד, עם גימורים יפים - אבל המחירים שלהם בהתאם, ככה שעדיין עדיף לי לבצע את העבודה בעצמי (סיידתי כבר הרבה פעמים והייתי מרוצה מהתוצאה).

לענייננו:
אני מתלבטת איך הכי כדאי לסייד את הבית.
חשבתי לחלק את הקיר ל 2, כשהחלק התחתון יהיה בגוון שמנת כהה על גבול המוקה תואם לצבע הריצוף, החלק העליון יהיה לבן, ובאמצע אדביק פס פרופיל כתוחם.
מה שארוויח זה פרקטיות - החלק התחתון יהיה יחסית כהה ולא יבלטו עליו לכלוכים.
אני לא יודעת באיזה סוג צבע כדאי לצבוע.
צבע משי משי הכי קורץ לי - גם יפה וגם מתנקה בקלות.
ההתלבטות היא: אולי יהיה לי קשה מדי להחליק קודם את הקיר? אף פעם לא עשיתי את זה קודם, אבל יש לי ידיים טובות והרבה סבלנות. כ"כ חשוב לי שהקיר יהיה פרקטי: על קיר מוחלק ומבריק, אולי דווקא יראו יותר לכלוכים (כמו טביעות אצבעות וכו')?
צבע משי משי, ללא החלקה מוקדמת של הקיר - ככה לא תהיה את העבודה הקשה של החלקה עם שפכטל אמריקאי. השאלה היא איך נראה קיר שצבוע בצבע מבריק, כשהוא ללא החלקה? אולי כבר עדיפה האפשרות שאני רגילה אליה - צבע סופרקריל קלאסי?

אשמח לכל הכוונה,
תודה רבה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה