קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
אשמח לכל מי שיוכל לעזור:
אנו גרים כבר כמה שנים בדירה שכורה בירושלים, ומתכוונים אי"ה להמשיך ולגור בה.
הדירה היא ישנה ומשופצת חלקית.
מה שקורה זה שחסר לנו הרבה מקומות אחסון (אין לנו מחסן / מרפסת), המטבח הוא עם מעט ארונות גדולים בלי חלוקה פנימית, באמבטיה יש ארון כביסה עמוק וגבוה מהסוג הישן שעומד ריק בלי כל שימוש.
רצינו לעשות מס' שיפוצים בעלות נמוכה ע"מ לנצל שטח קיים, אך בלי להשקיע הרבה כסף כי הרי הדירה היא זמנית.
לכן רציתי לנסות ולהעזר בכם בבקשה, והרי מס' רעיונות שהיו לי אך אין לי רעיון איך לממשם:
* ארונות מטבח - יש לי 2 ארונות תחתיים ענקיים בהם אני מאחסנת הכל... (סירים, קופסאות אחסון, קערות, מיקסר, טוסטר וכו') חסרה לי מאוד מגירה לסכו"ם. האם יש אפשרות להוסיף מגירה המחוברת לחלק העליון של הארון? א"כ, איפה מזמינים דבר כזה? יש משהו מוכן? צריך עבודת נגר?
* ארון כביסה צר וארוך באמבטיה - בגובה 1.80 מ' עומק כ- 35 ס"מ.
בעל 2 דלתות נפתחות העליונה לצליפת הכביסה והתחתונה להוצאתה..
למעשה, עומד ריק. (הרצפה מבטון חשוף...) הייתי רוצה לצפות בקירות ומדפים פשוטים מפורמייקה כלשהי וליצור ארון אחסון לסבונים ומוצרי נקיון. מי יכול לעשות לי כזה דבר? לכאורה נראה עבודה פשוטה אך אין לי כל מידע מי עושה וכמה עולה?
* יש לי סלון גדול, חשבתי להקצות את סופו למחסן דקורטיבי - קרי, לעשות ארון הזזה בעומק של ב- 50 ס"מ עם דלתות הזזה ממראה. בפנים להרכיב מדפים גדולים (אולי מדפי פלסטיק של כתר) לאחסן דברים כמו: לול, עריסה, קרש גיהוץ, מגהץ, טייפ ועוד היד נטויה.. מה שאני צריכה למעשה זה "רק" דלתות ומדפים בסיסיים. מי יכול לעשות לי כזה דבר?

מקווה שלא הלאיתי אתכם..
אשמח מאוד לקבל כל מידע בנושא.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה