קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
אני רוצה בעז"ה לעשות מטבח חדש. יש לי מטבח ופינת אוכל בשני חדרים מצורפים.
החלום שלי זה להפריד את המטבח החלבי ולהעביר אותו לפינת אוכל, ולתת לבשרי להשתלט על כל שאר השטח.
הבעיה היא שיש יציאה לחצר האחורית במטבח הבשרי- וזה יוצר בעצם מטבח שעשוי משני קוים מקבילים, משהו לא מאד מעוצב לטעמי.
אני מבשלת ומארחת המון, וגם מכינה אירועים לפעמים.
וקראתי ספר באנגלית שקוראים לו
Kitchen Design with Cooking in Mind
ובו המחבר (שהוא שף בעצמו) ממליץ על שני כיורים- אחד קטן יותר-שיהיה ליד הכיריים ומשטח העבודה העיקרי, שמטרתו שטיפת מוצרי מזון תוך כדי בישול, והשני למטרות ניקיון בלבד הכלים של הארוחות הרגילות, שכרגע חוסמים לי את כל מרחב המחיה בכיור. בתשריט המצורף רואים את המטבח הבשרי, ובאיורים הידניים (אתכם הסליחה על רמת הביצוע הנמוכה) יש שירטוט של שני הצדדים של המטבח הבשרי.
מה שבעצם רציתי לשאול, אם יש למישהו אולי רעיון מה אני יכולה לעשות כדי שהמטבח לא יראה כמו חדר ארונות...
ועוד שאלה, נורא נורא בא לי שיש שיראה כמו עץ. יש כזה דבר?
המון תודה!
1580313090913.png
  • תודה
Reactions: אחות1 //
14 תגובות
מצורפת תוכנית מטבח ותוכנית מצב קיים עם מידות.
מבקש את עזרת הפורום לשמוע האם התוכנית טובה.
@עיצוב מטבחים ראיתי עיצובים שלך ומאוד התחברתי.
כמה נקודות חשובות
1) צריך שיהיו שני מדיחים
2) לא רוצים אזור אכילה גבוה - כסאות בר, אנחנו נמוכים ולא נוח לנו
3) לנצל את המיקום
4) מזווה גדול - לפחות 60
5) האזור החלבי הוא במרפסת שרות שהוספנו למטבח (יש חדר כביסה בקומה שניה) האם יש הרגשה צפופה שם - יש חלון לגינה.
6) שיהיה אזור אפיה עם שתי צדדים כדי לעבוד יחד עם ילדים

יש אפשרות לשבור את הקיר ליד היציאה לגינה ולהוסיף את השטח הזה למטבח. בכל התוכניות שחשבנו לא מקבלים יותר שטח אחסון\ עבודה. רק תחושה גדולה יותר של מרחב. אולי יש אפשרות טובה יותר.

תודה מראש!upload_2020-1-13_8-26-6.png
upload_2020-1-13_8-26-31.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה