קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
שלום וברכה
יש לי כאן דירה שיש לה פרוגרמה עמוסה דירה שנתקלתי בכמה בעיות
1. בדירה יש כמין 2 גומחות שהן בגובה 0.95 ס"מ וגובה נטו 1.70מ' - חללים אלו הם חלקים גדולים מהבית ובקצה שלהם יש חלונות ממש הכרחיים, לפי הפרוגרמה ניסתי להשתמש בחללים אלו לגלרית משחקים, חדר כביסה, משרד- אך ישנה בעיה שבעלי הבית גבוהים הרבה מעבר ל1.70 מ' - אז משרד וחדר כביסה יוצר לי בעיה , וכן העליה לגומחה תופס מקום - ניסתי להשתמש בסולם - בקיצור אשמח להצעות מה לעשות עם פינות אלו, מצרפת כמה אופציות שמסומן בהם הגומחות- אם יש לכם עוד פתרונות אשמח לשמוע
2.לדירה מחובר חצי קומה תחתונה - בקומת המחסנים (כולל חלונות) בעלי הדירה רוצים שיהיה להם אופציה תחילה לספח את הקומה הזו למחסן ולחלק מהבית שיכלול פינת עבודה וחדר לימוד, או עוד חדרי שינה ואירוח - ובנוסף בהמשך יהווה יחידת דיור עם כניסה חיצונית - ללא שינויים רבים ושבירת קירות- מצרפת תכניות עם כמה אופציות של מדרגות ושינויים אפשריים - יש לי כאן כמה בעיות תכנון אשמח להצעות שלכם.
3. באופציה 3,4 הסלון לא ממש מסתדר לי - החלל שבאזור המדרגות מידי ריק - יש לכן רעיונות איך לסדר יותר טוב את הסלון מטבח?
אופציה 4.png אופציה 3.png אופציה 2.JPG אופציה 1.JPG 33.JPG 22.JPG 11.JPG
מטבח.JPG כולם פה בפורום כ"כ עוזרות ומייעצות
אז אני פשוט נהנת לשתף אותכם בהתלבטויות שלכם ולקבל ממכם חוות דת
יש לי מטבח - גדול ומרווח שיש דגש על צורך בהרבה אחסון ומזווה - הבעיה שלי זה אזור המקרר- שהוא תוקע את המטבח- והחיבור לשיש ולארון צר.- רעיונות ופתרונות התקבלו בברכה!
בהחלט יש לי עוד אופציות אני יצרף בהמשך.צפה בקובץ המצורף 537184
שלום רב,

ברצוני לצבוע ולחדש חדר כולל קירות, דלתות ורהיטים.
אשמח להמלצות ודיס המלצות.

מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא אשמח שתפנו אותי לפורום המתאים.

את הרהיטים אני רוצה לצבוע בצבע עץ טבעי או לבן בסגנון וינטג'.

הרהיטים הם:

1. ארון פורמייקה ישן, יש פינות שבורות. חשבתי לתקן עם שפכטל לפני צביעה. האם יתפוס? מה אתם הייתם עושים?
תמונה:
20190902_235407.jpg 20190902_235549.jpg

2. ספריה מסוג פורמייקה אחר. אולי פורניר:
15674578579965806823830822570722.jpg
בספריה אני רוצה להחליף מידיות של 2 ברגים לבורג אחד. איך מומלץ לכסות את החור שייווצר?

3. מסגרת מיטה מעץ צבוע:

20190903_000050.jpg

את הקירות בצבע לבן או בז', ואח"כ אחליט על גיוונים בקירות מסויימים.
הקירות נצבעו בסיד לבן פשוט, כנראה של טמבור, לפני יותר מ- 10 שנים. והם מלוכלכים.
האם לנקות לפני צביעה? ועם מה?
באיזה צבע מומלץ להשתמש?
האם מומלץ בכל מקרה לצבוע בלבן ואז לצבוע בצבע הרצוי או שזה לא משנה?

את הדלתות אני רוצה לצבוע בצבע לבן או עץ טבעי / צבע אחר. דלתות עץ פשוטות:
20190903_000408.jpg
איך מומלץ לצבוע ? ועם אילו חומרים?

תודה רבה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה