קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
אני מעוניינת לרכוש ארון שיוצב במקום המשמש אותי כיום כפינת עבודה. היות שזה החדר היחיד בבית שיש בו חיבור לראוטר (שקע טלפון), אני מעוניינת להכניס בארון זה חלק מפינת העבודה. מעבר לזאת, בעיני אסתטי יותר שהמדפסת והכונן לא חשופים לעין.

שאלתי היא כזו:
האם ראוטר יכול לעבוד גם כשדלתות הארון סגורות? זאת בהנחה שאמיר את המחשב הנייח שלי במחשב נייד.

ועוד שאלות:

מהו עומק ארון מקסימלי?

מה אפשר לתכנן בארון שדלתו הקיצונית מעוגלת אבל סגורה, כלומר זו לא וויטרינה? (המדובר בארון בכניסה ואני רוצה לשות לו מראה קליל וזורם, שהכניסה לא תראה כחדר ארונות). חשבתי ליצור דלת ברוחב המינימלי שיתאפשר בקטע המעוגל, שבתוכה לא יהיו מדפים אלא ווי תליה לחליפה, כובע ומדף לשטריימל. מה דעת המעצבים/ות?

מעל הארון אני רוצה למסגר בקרניז מגבס+תאורה. האם צריך 'לגבס' לפני הזמנת הארון, או שאפשר לעשות זאת גם לאחר שהוא הוזמן והותקן?

האם יש אתר שיכול לסייע לי בבחירת צבע הארון, כך שיתאים לריצוף, ובאותה הזדמנות אוכל גם לבחור גוון לקירות? בכלל, יש לכם המלצה לאיזה צבע קלאסי, שלא ימאס ממנו, והוא מתאים לריצוף מבריק בצבע בז' עם נטייה לאפור? ללכת על מבריק או מט?

תודה :)
בהמשך לזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=146471
אשמח לשמוע את דעתכם.מבחינה טכנית ומבחינה עיצובית.
מדובר במרפסת פתוחה קטנה מאד שיוצאת מתוך סלון מרוצף בהיר.
האופציות הן ריצוף דמוי דק\פרקט בבהיר,צבע דומה מאד לריצוף הסלון או כהה.
השאלה מבחינה עיצובית אם בגלל שהמרפסת קטנה עדיף ריצוף שימשיך את הקו של הסלון או שבגלל שזה לא בדיוק אותו ריצוף עדיף שההבדל יהיה חד ולרצף בכהה?
בהמשך להודעה הזו שפירסמתי באיש את רעהו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=143998&highlight=חדר+ילדים

אשמח שתעזרו לי,
צירפתי פה שירטוט של החדר ילדים,
רציתי לדעת אם אני לוקחת אדריכלית אני יכולה להרויח יותר מזה שאני אתכנן את החדר בצורה רגילה?
התכנון שלי הוא: ארון בקיר שיש את העמוד הבולט,
בקיר הימני מיטה נפתחת לשלש או לארבע,
בפינה השמאלית למעלה, איזה שולחן פינתי עם כוורת, (השלת ליד זהו יציאה למרפסת כביסה, חשבתי לשים שם דלת אקורדיון כדי שלא יפתח לחדר, וחבל לי לוותר על הדלת הזאת- למרות שיש גם כניסה מהאמבטיה למרפסת)

השאלה שלי למשל אם אני צריכה גם לפעמים לשים בחדר הזה מיטת תינוק גדולה, היכן לשים וכו'.
אני מקווה שהשאלה במקום ולא מפריעה שאני שואלת,
אשמח לשמוע אתכם האדריכליות, ומי שמעונינת אפשר גם להציע לי מחיר לתכנון, ואחשוב על כך.
אני ממש לא מתמצאת בנושא הזה, ולא כ"כ יודעת מה אמורים לעשות כשרוצים לאכלס חדר.

תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה