מחפש עסק מכירות קטן בבני ברק (חנות, מכירה בבית) בשביל שיתוף פעולה של הקמת רשימת תפוצה של מאגר לקוחות במייל ובsms לבעל העסק, לשמירת קשר והודעות ישירות ללקוחות קיימים.
שירותי כתיבת תוכן לאתרים ולעסקים
עבודה מקצועית ומהירה
במחירים סבירים
לפרטים
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לחברה בפ"ת
דרוש מקצועי/ת+ נסיון בקידום אתרים ורשתות חברתיות
עברית ואנגלית
פרילנס
פרטים <מסוכן לפרסם מייל בצורה פומבית>

התפקיד כולל:
- ניהול אתר אינטרנט (אתר מכירות)
- ניהול מערכת CRM ותמיכה בעובדי החברה
- ניהול פעילות שיווקית ברשתות חברתיות וגוגל
דרישות התפקיד:
- נסיון בעבודה עם מערכות ניהול תוכן
- היכרות עם מערכת ניהול לקוחות
- נסיון בהנעת תהליכים בארגון
- נסיון עבודה עם אנשים
- נסיון בתחזוקת פעילות אינטרנטית ברשתות חברתיות
- רצון ללמוד ויכולת לימוד לבד ברמה גבוהה
אני לומדת עכשיו אתרים, ומחפשת משהיא שמעוניינת שאעשה לה אתר כהתנסות לימודית, במחיר כמובן נמוך מהרגיל.
חשוב לציין שאין לי את הזמן למתג כרגע, ולכן אני מחפשת אחת עם מיתוג מהמם מוכן.
המעוניינת שתפנה אלי כמה שיותר מהר תודה
לחנות צעצועים בבני ברק, דרוש לא פחות מתותח/ית וורדפרס+ווקומרס
לבניית אתר חנות, המאפשר להזמין צעצועים, להתרשם מהחנות, ועוד
רק פניות של מנוסות עם דוגמאות של לפחות 2 אתרי חנויות פעילים
שלום,
לעבודה ח"פ- אני צריכה מנוסה בשליחת SMS (דרך ימות המשיח)
עם טופס אלמנטור,
צרו איתי קשר עם מחיר לשעה וצפי של זמן משוער.
תודה!
לפרוייקט גדול
דרושים אנשי פרסום ושיווק המתמחים גם בהקמת רשימות תפוצה ודיוור אלקטרוני
הזכות להגשים את היכולות שלכם ולעשות קסמים עם המקלדת (והעכבר)...
לחברה שרוצה לבנות את נושא המדיה השיווקית מאפס דרוש/דרושה הקוסם/קוסמת שיעשו את הקסם.
יכולת להקים אתרים מקצועיים - חובה
הבנה וראייה שיווקית - יתרון
שפות נוספות (צרפתית, רוסית) - יתרון גדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים