קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
שאני נכנסת לעריכת עמוד באלמנטור הוא כותב לי "בעמוד זה לא נמצא אזור תוכן..."
אני לא מצליחה לפתוח דפים שכבר עשיתי
מלבד דף "העמוד בבנייה" או דף חדש שאני פותחת - עד הרגע שאני שומרת אותו, ואז גם הוא לא נפתח.
1654717308186.png
ניסיתי לפעול לפי המאמר הזה

ושום דבר מהפתרונות לא מתאים לי:
לפי תרגום גוגל הוא אומר:

האם שגיאה זו מתרחשת רק בדפים ספציפיים, אך לא בכל הדפים? -כן​

אם כן, הנה הסיבות הנפוצות ביותר לכך:​

ישנם 4 התרחשויות נפוצות שעשויות להיות הגורם מדוע
the_content לא ייקרא:

1. האם אתה מנסה לערוך את דף ארכיון הבלוג או דף בית המציג את הפוסטים האחרונים ? -לא כל אלה הם דפי ארכיון וניתן לערוך אותם רק על ידי פונקציית ה-Theme Builder של Elementor Pro. ראה כיצד ליצור תבנית ארכיון כאן .
  2. האם אתה מנסה לערוך חנות WooCommerce או דף מוצר? -לא
    א. דפי חנויות WooCommerce אינם ניתנים כעת לעריכה ישירה על ידי Elementor. עם זאת, עם Elementor Pro, אתה יכול ליצור דף ארכיון חנות חדש לשימוש במקום דף החנות המוגדר כברירת מחדל. ראה כיצד ליצור תבנית ארכיון WooCommerce כאן.
    ב. יש לערוך דפי מוצר WooCommerce עם WooCommerce Builder של Elementor Pro . אם תערוך אותו שם ולא לתוך WooCommerce, לא תקבל את השגיאה the_content ותוכל להקצות את התבנית לדפי המוצר שלך WooCommerce.
  3. אם זה קורה בדף חדש שאתה מנסה ליצור, -זה לא בדף חדש עבור אל ה- WP Admin > הגדרות > קישורים קבועים , בחר באפשרות הרגילה , לחץ על שמור שינויים ותראה אם זה עוזר .
  4. אם אתה כבר משתמש באותו שם שבלול במקום אחר, -אני לא כגון קטגוריית פוסטים או קטגוריית מוצר, ולאחר מכן מקצה את אותו שם לדף, הבלבול של הקישור הקבוע עלול לגרום לשגיאה זו להתרחש. לדוגמה, אם יש לך קטגוריה עם שבלול של "ספורט", אל תשתמש ב"ספורט" בתור הקליע עבור הדף שלך. תן שם לדף החדש שלך במשהו אחר, והבעיה תיפתר.
  5. האם אתה או מפתח הנושא יצרת תבנית עמוד וורדפרס מותאמת אישית עבור ערכת הנושא שלך שאינה כוללת את הפונקציה the_content? -האם הבנתי נכון, והוא שואל אם אני משתמשת בתבניות וורדפרס לא של אלמנטור? לא, אני משתמשת רק בהלו אלמנטור. תצטרך לכלול the_content בקוד שלך כדי לערוך אותו עם Elementor או לעבור לנושא אחר, שלעתים קרובות פותר את הבעיה. ראשית, נסה לעבור לערכת נושא כמו שלום וראה אם הבעיה שלך נפתרה . אם אתה מפתח אינטרנט ומפתח ערכת נושא, הוסף את הפונקציה the_content לקוד של תבנית הדף. זו השורה שאתה צריך להוסיף: <?php the_content(); ?>אם אינך מכיר היכן למקם את הקוד הזה או כיצד להוסיף אותו לדף, אנא צור קשר עם מפתח האתר שלך כדי שניתן יהיה ליישם אותו כראוי מכיוון שאיננו יכולים לספק תמיכה מלאה לכך. שימו לב שהוספת קוד זה לא תאפשר עריכה של דפי ארכיון ודפי פוסט אחרונים (יש לערוך את הדפים הללו דרך בונה הנושא של Elementor ) וזה ממש פשוט.

עדכנתי את אלמנטור , הפעלתי מצב בטוח, רעננתי 200 פעם, בדקתי אם החיבור שלי יציב. שום דבר לא עוזר.
מה עושים??
הי
באתר
הזה הכנסתי תמונה של רחפן והגדרתי באפקטי תנועה שירחף ימינה שמאלה (עם Floating Effects של ElementPack), הבעיה שבמובייל זה כאילו יוצא ממסגרת העמ' וגורר את כל הדף החוצה. מה הפתרון לזה?
כהמשך לאשכול הזה-

בו שיתפתי בדף נחיתה לרישום.
אני משתפת עכשיו בדף המכירה של הקורס.

הכל התחיל, כשזלטי ראתה את האתר שלי והתלהבה מאוד מהעיצוב.
אז לקחתי את הרעיון שלו והתאמתי אותו לאוירה שזלטי רצתה להעביר בדף,
אני חושבת שיצא מושלם, גם זלטי חושבת כך,
מה איתכם/ן?זלטי.jpg

לדף- ZLATY.CO.IL\וויז לזוגיות\
  • 133
  • WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.46.28.jpeg
    שלום רציתי לדעת למה משמש האפשרות הזו של שליחת חשבונית ללקוח - זה הרי לא חשבונית אמיתית
    ואיך הכי מומלץ לעבוד עם שליחת חשבוניות חוץ מהאפשרות שחברת הסליקה שולחת
    יש איזה תוסף שניתן לחבר לאתר?
    או שיש דרך נוספת?
    אוזה לכל תגובה
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה