קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
אני צריכה שתהיה לי אפשרות של תיבות קטנות (שמות ערים)
שכאשר עוברים מעליהם נפתחת תיבה עם מידע מורחב יותר.
כזה דבר יכול להיות מצוין לי:

רק שהאפשרות שם לפתיחה היא דרך לחיצה על העכבר.

אני רוצה אפקט כמו הווידג'ט שמופיע כאן:
רק שהתיבות המקוריות יהיו קטנות.

אשמח לעצה בענין.
תודה מראש!
 תגובה אחרונה 
שמחה להציג דף נחיתה של קורספר ייחודי שבניתי
ליועצת עסקית אלופה- זהבה הסגל-
@קודקוד (לוגיקה)-
הדף מציג את הקורספר החדש שהיא מוציאה כעת לאור
בעקבות התוכנית שהיא מעבירה לבעלי עסקים
ומתאים לכל בעלי העסקים באשר הם.
בניית הדף כללה גם את האפיון והכתיבה שלו, ואחר"כ
את העיצוב לפני השפה העיצובית של התוכנית.
אשמח לשמוע תגובות והערות בונות,
תודה רבה
שלום,
אני מתחזק דף נחיתה, שמטרתו הרשמה לקבלת מדריך,
יש בו טופס הרשמה בו מכניסים כתובת מייל ומספר פרטים נוספים, ולאחר הזנת הפרטים מועברים לדף אחר בו מופיע המדריך עצמו.

לעיתים יש גולשים שרוצים להגיע לדף ההורדה של המדריך אך כנראה לא מעונינים להכניס את כתובת המייל שלהם, והם מכניסים מייל לא אמיתי, כמו mאין לכתוב כתובת מייל או dwq3234231#ewad44sa.com (סולמית במקום שטרודל), כשהכתובות האלו לא קיימות כפי שניתן לבדוק באתר הזה למשל
https://email-checker.net/validate. ואז הם מועברים לשלב הבא ללא שהכניסו את פרטיהם...

כדי למנוע התנהגות זו,
האם יש תוסף כלשהו או קוד מוכן שבלחיצה על לחצן שליחת הטופס, דבר ראשון הוא יבצע אימות של כתובת המייל, במידה והכתובת קיימת ותקינה הוא יעביר לשלב הבא, אך במידה שלא, הוא יזרוק שגיאה שהכתובת לא תקינה.

תודה רבה מראש

עריכה: מצאתי את זה https://clearout.io/, בתשלום. השאלה אם יש משהו חינמי...
היי לכם... )

יש לי באתר את איזור הרכישה של המשקלים,
1651064733201.png
אני מעוניין להוסיף גם אופצייה של בחירת משקלים עם רשיון ווב (זה קבצים אחרים ומחירים אחרים)

כמו לדוגמה באאא
1651064864357.png

או בהגילדה

1651064924735.png

איך ניתן ליצור את זה בצורה המהירה?
תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה