קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
  • 654
  • אנא, אשמח לרעיון!
    בניתי אתר וורדפרס שאמור לשמש כמאגר של קבצים לשימוש מורים:
    תקשובו
    (ניתן להתחבר בשם: rina סיסמה: 1234)
    הקבצים מאוחסנים בדרופבוקס והאתר מהווה כעין קטלוג.
    בכל פוסט מופיעות כמה מילות הסבר + קישור לדרופבוקס.
    המטרה היא שהמשתמשים בעצמם יעשירו את המאגר ויוסיפו בעצמם קבצים.
    עם זאת, אני לא מעוניינת שלמשתמשים תהיה גישה למנגנון הניהול של האתר,
    ולא לתוכן התיקיה של דרופבוקס.
    לצורך כך התקנתי את התוסף "boxit" שמאפשר לגולשים להעלות קבצים לתקיית דרופבוקס ישר מהאתר.
    וכן, תוסף נוסף שהומלץ כאן:), שמאפשר למשתמשים ליצור פוסטים, לשייכם לקטגוריות ולהזין להם מילות מפתח באמצעות טופס פשוט.
    2 התוספים עובדים כמו שצריך.
    אבל... ופה מגיעה הבעיה.
    התוסף boxit לא נותן למשתמשים לינק לשיתוף הקובץ שהעלו, אלא רק הודעה שהקובץ נקלט.
    כלומר, המשתמש לא יוכל לקשר בין הקובץ שהעלה לפוסט שיצר.
    כיצד יוכלו משתמשים לבצע את אותו תהליך בצורה פשוטה ללא סרבולים?
    אולי בכלל יש דרך אחרת להגיע לאותה תוצאה?
    אשמח ואודה לכל רעיון!

נ.ב. גם העיצוב עדיין לא גמור...
    0 תגובות
    אני מחפש אתר או תוכנה שמאפשרים הורדה של סרטים מיוטיוב (במקרה שלי אין שום בעיה של זכויות יוצרים).
    ניסיתי כבר כמה, אבל זה לא היה טוב.
    למשל כאן:
    http://www.youtubeinmp4.com/ הסרטים ארוכים (כ-60 דקות) לא יורדים כמו שצריך - אחרי כחצי שנה זה נקטע.
    באתרים אחרים, זה מצריך הפעלת JAVA, ואני קצת חושש מזה.
    או אולי מישהו השתמש עם שרות עם JAVA, וראה בבירור שזה לא גרם לו לתופעות לוואי לא רצויות.

צפה בקובץ המצורף 168280

תוסף חדש שלנו בקוד פתוח שעלה היום:
    אם יש לכם אתר רספונסיבי (ולא רק), ARYO Device Widget מיועד במיוחד בשבילכם. אם רציתם להציג וידג'ט מסוים עבור: מחשב נייח, טאבלטים או מכשיר נייד. תוכלו לעשות זאת בקלות ובפשטות באמצעות תיבת הבחירה הנמצאת בכל וידג'ט שבאתר.

התוסף יחסוך להם לקודד ולכתוב את זה במיוחד בתוך אזור הסיידבר. התוסף פשוט מוסיף ל CSS הגדרות לפי Media Query של המסך:

• דסקטופ - 980px ומעלה
    • טאבלט - 979px עד 768px
    • מובייל - 767px ומטה
    להורדה ממאגר התוספים של וורדפרס:

http://wordpress.org/plugins/aryo-widget-device/

תהנו.

זוהי גרסתו הראשונה של התוסף, נשמח לשמוע פידבקים ממכם :)

http://www.beinhazmanim.co.il/

בשעה טובה אתר "בין הזמנים" עלה לאוויר (יש עדין עוד כמה גימורים והזנת תכנים אבל בגדול... )
    המוטו של האתר היא:
    • כל המידע- בקליק אחד!
    האתר "בין הזמנים" בנוי על מנוע חיפוש חזק המאפשר לגולש להגיע במהירות וביעלות לתוכן שאותו הוא מחפש עם מקסימום מידע במינימום זמן.
    • בקרה ותכנים-
    אתר "בין הזמנים" הינו מיועד לציבור החרדי והדתי ועבר בקרת תכנים והתאמת הפרסום לנופש החרדי והדתי.
    • לראשונה בציבור החרדי-
    פורטל הנופש הראשון מסוגו המאגד את כל צרכיו של הנופש החרדי צימרים, מסעדות אטרקציות , ונופש פעיל. המתעדכן על בסיס יומי.
    יש לי קבצי מדיה (וידאו אודיו) שאמורים להיות מופעלים באתר, אך צריכה להיות גם אפשרות להורדה.
    בשביל לעשות לינק להורדה של קובץ מדיה, אני צריך לשנות http header בצד השרת, ב-PHP זה נראה בערך כך:
    PHP:
    header ("Content-type: octet/stream")
    הבעיה היא, שהקבצים עצמם נמצאים בשרת אחר. וזה שרת חלונות....
    ואת דוט נט אני לא מכיר בכלל...
    האם מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך לעשות את זה? או שזה מסובך? (בPHP זה קובץ של שלש שורות, אז לכאורה גם בדוט נט צריך להיות משהו בסגנון...)
    -----
    הוספה:
    מצאתי כעת קוד ASP שאמור לעזור:
    קוד:
    <%
    Response.ContentType = "Application/octet-stream";
    string FilePath = MapPath("song.mp3");
    Response.WriteFile(FilePath)
    Response.End()
    %>
    האם זה נכון?
    ואיך מתחילים עם ASP ?
    אפשר פשוט לעשות קובץ ASP אם הקוד הנ"ל, ולשים אותו בכל תיקיה בשרת (היינו בתיקיה של קבצי מדיה), או שצריך עוד משהו?

--------עכדכון----------
    טוב, ניסיתי את זה (הסתבר שצריך כנראה להוסיף <%@ Language="C#"%> בתחילת הקובץ, ונראה שזה בכיוון טוב)
    רק שיש לי שתי בעיות:
    א. בפיירפוקס, זה לא עוזר. הוא עדיין מנגן במקום להוריד.
    ב. הקובץ יורד עם השם לא נכון (אלא יורד כקובץ asp)

מומחי דוט נט - אנא עזרתכם.
    אתר אחד שעשיתי הופיע ברשימות שחורות מסוימות.
    כאן:
    http://global.sitesafety.trendmicro.com/
    פניתי אליהם, ואז הם סיווגו את האתר כנקי.
    כעת זה מופיע כאן: http://www.fortiguard.com/ip_rep.php
    כאתר של פור**נו.

זה ברור לי שזה בגלל שרת האחסון (אוי לרשע או לשכנו).
    השאלה היא מה כדאי לעשות:
    האם יעזור להקצות IP מיוחד?
    האם כדאי לברוח מהאחסון הזה, או שכדאי פשוט לשלוח הודעות לכל מי שמסווג את האתר כשלילי, ולהגיד להם שהם טועים (והאם זה יעזור בכלל לתווך הארוך)?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה