קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
בעיקרון אין לי רקע בhtml אבל הצלחתי להבין מסרטוני הדרכה שאפשר להעלות לבלוגר סרטני פלאש (בפורמט swf) באמצעות html.
מה שהצלחתי להבין הוא שצריך להעלות את קובץ הswf לאחסון באתר לאחסון קבצים, ואח"כ לכתוב קוד html בבלוגר שבו כתוב היכן הקובץ אותו העליתי נמצא וגם היכן יש סקריפט שאיתו אפשר לפתוח את הקובץ (במקרה שלנו נראה לי שכתוב שם שזה באתר של מקרומדיה או משו כזה). ועל אף שאני עושה את כל זה (כמובן בעזרת עורך html ) זה לא פועל.
ניסיתי להבין מה הבעיה, ונראה לי שהבעיה היא שהלינק שאותו אני מקבל מהאתר שבו איחסנתי את קובץ הswf (שאיתו אמורה להיו לי גישה לקובץ), אינו מגיע לקובץ עצמו אלא למקום שבו רק אפשר להוריד את הקובץ, ולכן הhtml לא מצליח להגיע לקובץ ולקרוא אותו.

שאלתי היא האם משהו מכיר אתר כזה שהלינק אותו אני מקבל מוביל ישר לקובץ? (נראה לי שהסימן לזה הוא שהסיומת של הלינק נגמר בswf כלומר בשם של הקובץ עצמו)

תודה רבה!

נ.ב אם כל מה שהבנתי הוא מוטעה (וזה יכול להיות מאוד) אשמח אם תתקנו אותי.
וסליחה על הפילסוף.:eek:
  • 971
  • יצרתי סאב דומיין בפנאל הניהול של חברת גודדי

והתקנתי לשם את הוורדפרס

הבעיה היא שאני מנסה להכנס לאתר, יש לי שגיאה

מישהו יכול להסביר לי למה? אולי פיספתי משהו בתהליך יצירת הסאב דומיין?
    תודה רבה

השגיאה היא:
    דף אינטרנט זה מכיל לולאת כתובת אתר להפניה מחדש

דף האינטרנט ב-
    http://en.taatzumot.org.il/wp-admin/install.php‬ גרם להפניות רבות מדי. ייתכן שניקוי קובצי ה-Cookie עבור אתר זה או הפעלת קובצי Cookies של צד שלישי יפתרו את הבעיה. אם לא, ייתכן שמדובר בבעיה בתצורת שרת ולא בבעיה במחשב שלך.
    להלן מספר הצעות:

• טען מחדש דף אינטרנט זה מאוחר יותר.
    • מידע נוסף בנושא זה.
    שגיאה 310(net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): היו יותר מדי הפניות-מחדש. ***// MESSAGE 3516378401348293790 -----------------------------------------------------------

0 תגובות
    הכרתי את המושג הזה bootstrap פה בפורום..

אשמח לשמוע קצת הסבר איך זה עובד?

ואיך מטמיעים את זה בוורדפרס? האם יכול להשתלב עם כל תבנית?

תודה רבה
    כהמשך לאשכול זה
    אני מעלה פה שאלה ממוקדת, ברשותכם.
    עלי לבנות אתר לחנות למוצרי אמנות ויודאיקה.
    נודע לי בעקבות "פרוג היקר" שיש מושג הנקרא: "תבנית HTML מוכנה"
    מי שיש לו מידע ונסיון בנושא -
    האם תמליצו לי להשתמש בתבנית מוכנה? א"כ, מהיכן? מעונינת לקנות בכסף מלא
    האם עדיף לבנות לבד?
    אני לא צריכה מידי הרבה אפשרויות באתר:
    עליו להיות אומנותי ועדכני, עם תצוגה ברורה של המוצרים, מעט מלל וצור קשר.
    מי שיכול לעזור תבוא עליו הברכה!
    תודה רבה!!
    עלה לי שיקול להקים אתר לעסק שלי. עוד לא החלטתי סופית אם מתאים לי עכשיו או לא, ובשביל להחליט אני ומנסה לערוך סדר בראש ולהבין במה ובכמה פרוצדורה וכסף כרוך העניין של הקמת אתר. ובכלל מה דרוש לשם כך.

ובכדי שהשאלה תהיה מובנת אעשה סדר בדברים.
    אני עוסקת בגרפיקה וצילום כשההדגשה העיקרית היא על צילום.

מה שנחוץ לי באתר זה:

1. קטגוריות של תמונות שכל אחת מובילה לסדרת תמונות.

2. מערכת שדרכה יוכלו לקוחות לבחור תמונות להדפסה.אבל שלא תהיה אפשרות להוריד משם תמונות (כן, אני יודעת שאין כזה דבר. מתכוונת :עם כמה שפחות אפשרות להוריד תמונה)- רק לצפות ולבחור.

3. שוקלת גם מקום לבלוג אבל לא סגורה על זה.

עכשיו כך, בשלב התחלתי לא כל כך נחוץ לי קידום בגוגל ולא בשום מנוע חיפוש.
    חשוב לי בעיקר שזה יהווה תיק עבודות שאוכל להציג ללקוחות פוטנציאליים,
    ויהווה מערכת נוחה לבחירת התמונות מבלי שישכנו אצלם במייל.

אשמח להסבר מפורט של א' ב'- כי אני יודעת שיש שרת ויש דומיין ויש עיצוב של האתר ויש בניה שלו יש תבניות מוכנות ויש בניה של הכל מהתחלה. אבל לא מסודר לי אף אחד מהמושגים הנ''ל בראש וקל וחומר שאין לי מושג בעלויות ופרטי התהליך.
    אז אשמח להסבר והרחבה.

תודה רבה!
    נתקלתי באתר הזה כעת:
    http://www.wpquestions.com/

נראה מעניין.
    אם אתם צריכים איזה שינוי בקוד, הוספה של אפשרות מסוימת לפלאגין, או סתם כל בעיה אחרת - תוכלו לשלם שם כמה דולרים (בדרך כלל מ-5 עד 30, ואתה קובע את הסכום) ולקבל תשובה מקצועית.

דרך אגב, האם מישהו התנסה בזה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה