קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
באתר הזה http://tvunah.org/
כשמנסים לשנות את הפונט בסרגל העיקרי, או בכותרת של וידז'טים - בכל הדפדפנים הנורלמיים, משתנה בהתאם, חוץ מאקספלורר, שהשינויים לא משפיעים כלל (אפשר לראות את זה על ידי לחיצת F12 ושינוי בקוד CSS).
יש רעיונות?
אני מנסה להכניס קישור לתשלום בפיי פל לאתר, שאני עושה דרך WIX (אני לא מבינה כ"כ
בבניית אתרים..) ובמקום לפתוח לי את העמוד הנכון לתרומה כמו שאמור להיות,
אני מגיעה לעמוד שגיאה של פייפל שנראה כך:
https://www.paypal.com/il/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=Jd1w9k8fzw7k7oSApj0gpNOkgNGy4O-1DWX9rLTPjzZWVpog6EMHg_xky8y&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d569c51c61ce57e9125f793ea33988004

אני מניחה שבגלל שזה אתר מאובטח כשאני מעתיקה את הקישור מאתר אחר,
הוא לא מציג לי את הקישור המקורי כנראה..

מישהו מבין בזה? איך אני משיגה את הקישור המקורי??

יש לי 2 אפשרויות לקצה חוט:
1. בחתימה של אימייל- אבל זו חתימה, שלחיצה עליה מעבירה לשם והקישור לא גלוי, בדקתי גם בהגדרות של המייל והחתימה.
2. בבדיקה באתר שבו יש את הכפתור שגם מעביר לשם- נכנסתי לניהול של האתר ולא מצאתי במקור שום
דבר שקשור לפיי פל (אבל הניהול אתר הזה דפוק ולכן הוא הוחלף).
וגם עשיתי "בדוק מרכיב" ולא מצאתי.

מישהו אולי יודע לעזור לי?
 תגובה אחרונה 
  • 738
  • http://www.tux.co.il/

מישהו מכיר?
    אשמח מאוד להמלצות
    0 תגובות
    ניסיתי לקנות שרת באתר הזה שהובא בפרוג כאן.
    וברישום אני מקבל שגיאה בzip coed ולא מצליח להכניס (ניסיתי גם את המיקוד הישן וגם החדש)
    אם מישהו יודע מה אפשר להכניס

תודה מראש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה