קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
  • 620
  • http://www.torahbase.com/he-il/דףהבית.aspx

צריך לעצב את האתר הנ"ל מחדש.
    ניתן לשלוח הצעות מחיר עם תיק עבודות אלי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    [בבקשה לא לשלוח בפרטי כאן]
    רצוי לציין את הניק שלכם מהפורום.
    אפשר להשתמש עם תבנית PSD מוכנה, ולהתאים אותה.
    0 תגובות
    לפני פרסום ההודעה הראשונה שלי בפורום זה, כמה מילים על עצמי.

מגיע מתחום העיצוב הגרפי (מקווה שאתם מכירים אותי משם), לבניית אתרים.
    מסיים בימים אלו, קורס עיצוב ובניית אתרים בפרוג.
    כרגע אני עדיין בצעדי הראשונים.
    (נא להתחשב!)

ולגופו של עניין.

רכשתי דומיין (ב-livedns), רכשתי אחסון אצל אחד מחברי הפורום, (הכרתי מתקופת הלימודים).

האינטרנט אצלי מסונן על ידי רימון.
    ופה מתחילה הבעיה.

בתחילה לא הצלחתי לראות את הדומיין שלי (אחרי שהוא פורסם. ברור). התקשרתי וזה סודר.
    לא הצלחתי להתחבר לפאנל הניהול, התקשרתי לרימון וזה סודר.

הוספתי סאב דומיין, כדי לבנות אתר ללקוח, ולא ניתן להתחבר. כאן כבר הבנתי שיש בעיה. התקשרתי, וזה סודר, אבל שוב לא ניתן היה להכנס לפאנל הניהול. התקשרתי, ואז כבר התחילו לבדוק.

ומאז, זה לסירוגין. לפעמים ניתן להתחבר, ולפעמים לא. אני כבר בקשר למעלה משבוע עם טכנאי בכיר מצוות התמיכה ברימון, וזה עדיין לא סודר.

לפעמים, וזה גם קרה, שלא הצלחתי להתחבר לכתובת, אפי' דרך תוכנת FTP.

יודגש, כי דרך כל ספק אחר, ניתן להתחבר לדומיין שלי, לאתר שכבר נבנה בחלקו (סאב דומיין), ולסאב דומיינים האחרים שהגדרתי. רק אצל רימון אני לא מצליח להתחבר.

באינטרנט רימון נתנו לי חשבון זמני ב-012, כדי לבדוק האם דרך שם ניתן להתחבר לכתובת, ולא הייתה שום בעיה. יצרתי סאב דומיין חדש, ומייד ניתן היה לראותו (כמסתבר. אין צורך בעדכון שרתים). דרך רימון לא ניתן להתחבר.

הבעיה היא שאני באמצע בניית האתר, ואני לא מצליח להתקדם. אלא אם כן, אני מתחבר דרך ספק אחר. ולא תמיד יש את האפשרות הזו. וזה גם לא נח, כי זה לא אצלי בבית...

אם יש כאן בוני אתרים שבונים דרך רימון (רימון הוא הספק, והאתר יושב במקום אחר), אשמח לדעת האם גם אתם נתקלתם בתופעה כזו.

ואם יש מישהו שיש לו אולי קצה חוט לפתרון, אשמח שתכתבו, ואני אבדוק זאת עם הטכנאים של רימון.

מצרף לינק ל
    אתר שהתחלתי לבנות.
    ומצרף תצלום מסך מכרום ומפיירפוקס.

אשמח להיעזר. ולעזור.
    האתר http://www.purgomalum.com/ מספק פילטר לסינון של מילים גסות, כולל הטיות שונות של המילה, או שימוש בתווים מיוחדים.

הדגמות לשימוש בקלות יש בלינק המצ"ב

כמובן שזה באנגלית.

מתי יהיה דבר כזה בעברית?

מתי השימוש בזה יהיה חובה על מנת להכנס לרשימה לבנה של חברות הסינון?

מי ירים את הכפפה?
    בהמשך לזה אני פותח דיון לגבי המסד נתונים.

שאני הולך לבנות מסד נתונים שאמור להכיל מליוני שורות. צריך לתכנן אותו נכון שיעבוד כמה שיותר מהר.

המסד נותנים שאני רוצה לעשות צריך להיות מבוסס על הדרישות הסינון.

יש אתרים שצריך לסנן את כל האתר כולו.
    יש אתרים כמו פרוג. שאותם לא צריך לסנן.כלל.
    זה פשוט מאוד להגדיר. http://www.prog.co.il/*

יש אתרים כמו גוגל שחלק מהאתר טוב חלק רע. כמו למשל את החלק של התמונות.
    אז פה יש בעיה.

איך בדיוק לסדר את זה.

אם אני הולך לפי מחרוזות regex. וככה לרשום את כל הurls עם כלל ליד זה של פתיחה סגירה.

מה אשם גולש פרוג שהאתר שלו נקי שכל דף ולינק יצטרך להמתין לחיפוש של כל ה urls.

המחשבה שיש לי לעשות את זה ככה.

טבלה ראשונה.
    שדות.
    domain - מכיל את שם הדומיין כמו למשל prog.co.il
    type - מסוג enum יכול להכיל שני ערכים action או cname.
    value - מכיל את הערך.

ואז זה עובד ככה שאם זה פתוח או סגור זה יגיב מיד. ואם באמצע הוא יחפש בעוד טבלה את ה url הספציפי.

הבעיה שיש פה זה עם דומיינים כפולים.

כמו s2.domain.com s1.domain.com s3.domain.com s4.domain.com

ככה זה עובד באתר הזה. http://www.filehippo.com/.

אנחנו לא רוצים להגדיר את כל האפשריות יותר קל לעשות ככה *.domain.com

אבל במצב כזה אנחנו משתמשים ב regex שזה לוקח המון משאבים.

התוכנית שלי זה לא כן/לא. יש גם באמצע ולכן השרת של הסינון בנוי בצורה שאפשר להוסיף לו מלא הגדרות סינון. למשל יש אתרים שבהם תוריד תמונות גדולות או תסנן מילים לא יפות.

מי שיש לו רעיון הצעה הערה שיגיב.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה