קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
ידוע לי מזה זמן-מה, אבל לאחרונה התחדד לי העניין שלכמה מחברי הפורום יש מספר אתרי אינטרנט שהם מנהלים.

לכן חשבתי להתחיל את היוזמה של החלפת קישורים למטרת קידום אתרים.
יש לי ניסיון בזה ואני מכיר את הנושא.
אני מאמין שנוכל ביחד ליצור רשת של קישורים שתשפר פלאים את הדירוג של האתרים.
מה דעתכם?

הנה כמה אתרים שאני יכול לתת מהם קישורים:
יודאיקה http://www.hidur.com
אמנות יהודית http://www.hidur.net
יהושע http://www.josh.co.il
אלקנה http://www.elkana.co.il
נדל"ן http://www.lagurbarama.co.il

כמה דברים שכדאי לדעת בקשר להחלפת קישורים:
1) קישורים "משולשים" (שבהם אתר א מקשר ל-אתר ב אתר ב מקשר לג וג חזרה לא), בניגוד לקישורים הדדיים, הרבה יותר יעילים.
2) ככל שהPAGE-RANK של נותן הקישור גבוה יותר, כך הקישור בעל ערך רב יותר בעיני גוגל.
3) קישור המכיל ביטוי שאותו מעוניינים לקדם בגוגל, ישפר את הדירוד של אותו אתר באותו ביטוי.. (לדוגמה: פורום עיצוב גרפי)

אם תרצו אשמח לתת עוד מידע בנושא.

היתרון כאן, הוא שאפשר לעשות החלפת קישורים בין חברים שאתריהם "נקיים" מבלי לדאוג שמישהו שעשית איתו החלפת קישורים, יכניס לאתר שלו תוכן לא הולם.
הבוקר נגרמה לי קורת רוח מרובה כשראיתי שעדיין יש מקומות שיודעים שבשביל לקוחות מרוצים ושמירה על רמה ואיכות, שווה להשקיע.

את התלונה הבאה שלחתי הבוקר, באמצעות יצירת קשר באתר
הוד עמי:

כלקוח ותיק שרכש וצבר את מרבית הידע מספרים שבהוצאתכם רציתי להודות לכם על עבודתכם המקצועית שנותנת לנו את החכה לדוג את פרנסתינו.

אולם למרבית הצער ברכישתי האחרונה כשקניתי את הספר asp.net 2.0 התאכזבתי קשות.

ראשית הספר לא כלל את מרבית הנושאים החשובים ולמרות התיימרותו לכלול את גירסא 3.0 כמעט שהוא לא נגע בה.
כל נושא ה-ado.net לא נלמד, בנוסף linqToSql לא הוצגה כלל, וכן יסודות רבים וחשובים מאוד בבסיס הasp.net.
בנוסף לכך גם המידע שהוצג לקה בשגיאות רבות, וניסוחים מעורפלים, הדוגמאות התבססו על הנחות רבות שלא נלמדו כלל בספר, ובשביל לבצעם היה צריך ידע מקיף ורב מכיוון שהם כלל לא היו צמודות לחומר הנלמד, ולעיתים הדוגמא פשוט לא הציגה את החומר הנלמד.
הספר נכתב בצורה רשלנית וממש לא ברמה המקצועית שאתם מציגים בד"כ.
לי היה ידע מקדים מעבודה ב-asp ותיכנות ב-c# ולמרות זאת התקשתי מאוד בהבנת החומר.
בנוסף מומחים בתחום הופתעו מאוד כשהראתי להם את החומר הנלמד, ובמיוחד ממה שלא היה בו.

אם לא די בכך הרי בשעת הקניה ביקשתי לדעת מפורשות (שאלתי כמה פעמים) האם עתיד לצאת ספר על גירסא חדשה יותר של asp.net בחודשים הקרובים ונעניתי "בטוח שלא, אם היה אמור לצאת, היינו יודעים מזה!".
הופתעתי לראות שעכשיו מספר חודשים לאחר כן אתם מוציאים את הספר asp.net 3.5 כך שאצטרך לבצע רכישה שניה בתוך חודשים ספורים.

אשמח לטיפולכם
הופתעתי לקבל בתוך מספר דקות! טלפון מנציגת שירות שהודתה לי על הפנייה והודתה לי שקרו בספר מספר (רב) של "פאשלות", שלדבריה נבעו מהמקור באנגלית שלא היה איכותי מספיק.

כפיצוי היא הציעה לי את הספר החדש asp.net 3.5 (מומלץ לכולם) בהנחה משמעותית, כשאת הספר הישן המליצה לי לתרום (בעז"ה בכוונתי לתרום אותו לגמ"ח עזר יוכבד - השאלת ספרות מקצועית).
בנוסף כשהתעניינתי על ספר נוסף (c# 3.0) נתנה לי אף עליו הנחה משמעותית, ועשתה לי לשניהם משלוח הביתה.

לסיכום מה היה לנו כאן:

1. מוצר בעייתי לחברה עם שם טוב ואיכותי. :mad:
  2. טיפול מהיר (מאוד). :eek:
  3. הודאה מיידית בכשל ופיצוי ללקוח. :rolleyes:
  4. רכישה נוספת של 2 ספרים. :D
  5. כולם מרוצים :)
אשמח לשמוע על יחס דומה מחברות נוספות.

גילוי נאות: הכותב קיבל מהחברה 2 ספרים בהנחה משמעותית כפיצוי לספר אחר.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה