קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
בעמוד הזה התקנתי תוסף תצוגה מהירה והבנתי בחלק מהמחשבים זה לא עובד כמתוכנן. אלא לוקח לו זמן רב כדי להיטען.
חשוב לי לדעת איך זה עובד אצלכם אם זאת בעיה מקומית או בעיה בתוסף הזה.
  • 637
  • שלום חברים יקרים,

בשנה, שנתיים האחרונות החלטתי להחזיר לקהילת הוורדפרס הנפלאה שנתנה לנו את המערכת המדהימה הזאת במתנה ואת היכולת להתפרנס מבניית אתרים. ובתור אחד מהעתיקים שהיה קיים גם בתקופת בניית אתרים ב-HTML אתם לא יכולים להבין אפילו כמה עצום ההבדל בין פעם להיום.

אז החלטתי להעלות לוורדפרס חלק גדול מהתוספים שיצא לי לפתח במשך השנים לאתרים שלי ולפרויקטים השונים שיצא לי לבצע ועכשיו בצל הקורנה העלאתי העלאתי כמה תוספים נוספים ואני מתחיל להגיע למספר תוספים מכובד.

כל התוספים ניתנים להורדה 100% בחינם מספריית התוספים של וורדפרס ואין לי שום כוונה לגבות עליהם תשלום בהמשך הדרך.

ולמי שרוצה אפשר לראות מידע נוסף על הפיצ'רים שיש לכל אחד מהתוספים בעמוד מתחת:

הממשק של רוב התוספים באנגלית אבל כל קוד חיצוני שמופיע באתר ישראלי מתורגם לעברית. ומיותר לציין שאני עובד איתם באתרים שלי ורוב האתרים שלי הם בעברית ולא באנגלית ככה שלא אמורות להיות בעיות RTL.

אם מצאתם שאחד התוספים שמופיעים שם עזר לכם ויש לכם משתמש בוורדפרס אודה לכם אם תוכלו להשאיר תגובה חיובית על התוסף וזה יאפשר לקדם אותו בחיפושים שעושים בספריית התוספים בוורדפרס.
    0 תגובות
  • 361
  • מזה חודשיים שבעלי אתרי וורדפרס נמצאים תחת מתקפה. מספר תוספי אבטחה פופולריים עם מעל 100,000 התקנות פעילות זוהו כבעלי חולשת אבטחה והאקרים פיתחו כלים לאיתור אותן חולשות ושימוש בהם בכדי לפרוץ לאתרים אקראיים בכל העולם.

במהלך חודש פברואר לבדו דווח על למעלה מ-2,000 אתרי אינטרנט שנפרצו במסגרת קמפיין הונאה רחב שנועד להחליף את פרטי המשתמש של PAYPAL באתרי מכירות (גריפת רווחי המכירות על חשבון בעלי האתרים) כמו גם הטמעה של הפניות לעמודי ספאם (פרסום) מעמודים לגיטימיים באתרי אינטרנט שונים.

מדווחים ברשת ניכר שמרבית הפרצות נעשות על ידי השתלה של קבצים זדוניים בתיקיות התבנית ובעומק תיקיות התוספים. קבצים זדוניים אלו מוטמנים בצורה טבעית למדי עם שמות גנריים שמתאימים למבנה מערכת ניהול התוכן כך שהם אינם מעלים חשד מצד בעל האתר וכאשר הוא מזהה זו זאת לרוב הנזק כבר נגרם..

בין התוספים שנפרצו במהלך החודש החולף:

• DUPLICATOR – תוסף למיגרציה של אתרי אינטרנט.
    • PROFILE BUILDER PLUGIN – תוסף פרופילים לוורדפרס.
    • THEMEGRILL DEMO IMPORTER – משפיע על 200,000 אתרים.
    • THEMEREX ADDONS – תוספי מערכת לתבניות רבות.
    • FLEXIBLE CHECKOUT FIELDS FOR WOOCOMMERCE – התאמה של סל הקניות.
    מאחר ותוספים אלו כמו עשרות אחרים מותקנים במיליוני אתרי וורדפרס (גם אם במצב כבוי), יש סבירות גבוהה שגם האתר אינטרנט שלכם בסכנה.

איך מונעים פריצה לאתרי וורדפרס?

מקור
    • תודה
    Reactions: HadassaP1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה