קהילת דיגיטל ואינטראקטיב

פורום קהילת אנשי המקצוע מתחום האינטרנט: מעצבי אתרים, מתכנתים ומפתחים, אנשי UX-UI, וכו'. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילות המקצועיות של פרוג.
מנהלת הפורום: סיון
להצטרפות לקהילת מפתחי אתרי אינטרנט, הקש כאן
להצטרפות לקהילת ux-ui, הקש כאן

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
יש לי לקוח שרוצה אתר לבית מלון עם אפשרות לבדיקה חדר פנוי עם מחירים
ע"ב יומן

בערך כמו פה:
1669645786266.png
למישהו יש ניסיון עם הקורס הדיגיטלי לבניית אתרים של רוני רביץ?
עד כמה הוא ברור ויעיל והאם זה שווה את הכסף (אפילו שזה יחסית זול)
בתור אחת שניסתה ללמוד קורס פרונטלי שנה וגם עם מורה פרטית וגם קורס דיגיטלי - יש סיכוי שזה כן יעבוד?
תודה מראש לכל העונים
כמה מקובל לתמחר אתר כזה:
יש פיצ'ר בצילום איזורים לחיצים שאצטרך לרכוש תוסף חיצוני
  • תודה
Reactions: סמליל1 //
29 תגובות
יש לי אתר חנות ותדמית בוויקס של הדיוקנאות שלי(זה הכתובת שלו למי שרוצה להבין במה מדובר http://www.hodayabushari.co.il/ )
אני רוצה לבנות אתר חדש.
קיבלתי 2 הצעות לבניית אתר חדש בוורדפרס.
אחת היא מתחילה:
(אמרה לי שאני צריכה לקחת בחשבון שדברים בבניה ובהגדרות אולי יקחו יותר זמן. אבל היא נותנת את הנשמה ועיצוב ברמה גבוהה.) יש לה עם 10 שנות גרפיקה ועיצוב, ובנתה חנות אחת,(דווקא יפה דברים ככה נגללים וזזים.) ונותנת לי גם כתיבת תוכן וקופי.
השניה:
בין הבונות אתרים המוכרות הגדולות. בנתה עשרות אתרים, (מבינה מאד גדולה בתחום)
היא בונה לי על תבנית מוכנה מאד תבניתית ללא תוכן וקופי. וטוענת שמספיק הפוסטים שלי.
המחיר כרגע לא רלוונטי להחלטה.
אנא עזרתכן!!!
אני מבולבלת מכמות המלל שקיבלתי והמילים בסינית. צריכה החלטה היום.
מה כדאי לבחור ואשמח גם להסבר למה?
(אין צורך להציע את עצמכן זה רק יקשה עלי להחליט. אם אראה לנכון אפנה באישי)
ההצעה מהמתחילה:
הצעה מתחילה.jpg
הצעה מהבונת אתרים הגדולה:
הצעה מתקדמת.jpg
הצעה מתקדת..jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה