קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
20210518_210837.jpg
כשהתחלתי לצייר לא ממש ידעתי מה אני עושה ומה אני רוצה
הנחתי קצת צבע על הקנווס כדי לקבע את הדמיון שלי
המשכתי והוספתי צורניות להר ולפריטים הנלוים
לקח לי כשעתיים משחק ,וזאת התוצאה
כמובן לא הסופית אבל בהחלט התקדמות והוצאה לפועל
20210518_204503.jpg20210518_145009.jpg20210518_210856.jpg20210518_210837.jpg
שלום לכולם
לכבוד חג מתן תורה
הכנתי הדרכה מיוחדת להכנת כרטיס פופ אפ
אשמח לשמוע אם אהבתם
ושיהיה חג שמח!

ברימון ואתרוג זה פתוח
לא יודע לגבי השאר
(אשמח אם תבקשו שיפתחו)
שלום לכולם
מתקשר אלי הבוקר מישו ואומר לי שהוא ממש התלהב מהתמונה שציירתי:
הרב קוק.png
כל כך התלהב, עד שהוא הקרין על קנווס והעתיק בצבעי שמן:
ציור הרב קוק.jpg
ואחרי שכל מי שראה התלהב,
והרבה ביקשו ממנו שיצייר להם גם
הוא רוצה לקנות ממני את הזכות למכור כאלה ציורים
וגם תמונות של רבנים נוספים.
עכשיו.
אותי זה דבר ראשון שימח.
כי הוא בעצם רוצה להזמין ממני עבודה, וזה חיובי.
ומבחינתי
אני גם יכול להדפיס לו על קנווס קוי מתאר
עם מפתח צבעים
והוא יוכל לצבוע בצבעי שמן.

אבל איך מתמחרים דבר כזה?
אשמח לשמוע את עצתכם!
לפעמים אנחנו משתמשים בפוטושופ במברשת שמערבבת את הצבעים, בהרבה חבילות צבעים יש מברשות שמורחות את הצבע, שזה בעצם לא מברשת אל כלי הסמדג' עם טקסטורה. לפעמים הטקסטורה מכבידה מאוד וכשבאים לטשטש יש דיליי והמברשת מצטיירת לאיטה בפיגור אחרי תנועת היד.
כמה טיפים איך לפתור את זה שגיליתי:
1. לעשות זום על האיזור, אם אתם מטשטשים במקום קטן ואין לכם צורך לראות את שאר המסמך- תגדילו. התצוגה עצמה גם לוקחת הרבה מאיכות הביצועים.
2. לכבות את spacing בהגדרות של המברשת.
1620665970523.png
3. אם הצבע שאתם רוצים למרוח\ לטשטש נמצא בשכבה אחת הנוכחית, ולא פרוס על הרבה שכבות אחרות-
בטלו את sample all layers
1620666161717.png
4. וזה טוב לא רק לכלי הזה, אלא לכל מי שנאבק בפוטושופ שנהיית איטית בפעולות מסוימות (מברשות כבדות, ציורים בגודל ענק וכו')
להגדיל את השטח זיכרון שבו פוטושופ תשתמש (מסך כל הזיכרון הRAM של המחשב)
אפשר לשים את זה על משהו כמו 90 אחוז, לדעתי לא יותר, כדי שישאר גם זיכרון לתוכנות אחרות שלפעמים אנחו מפעילים ברקע (שירים, תיקיות וכדו')
לכו אל edit-
preferences -
perfomances
ותגדילו שם תאחוזים
1620666695805.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה