קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
אז ככה ...
לפני 3 חודשים (כן כן !!!!!!!!!:eek::mad::mad: )הזמנתי לוח תצוגה ...
kamvas pro 13 מעלי אקספרס....
ורק היום הגיע ....

אז הסתבכתי בזה לחלוטין, הכל מוזר ושונה לי ...כל כך התרגלתי ללוח גראפי הישן והטוב והפשוט שלי ...:D...
אחרי קצת זמן , התחלתי למצוא ידיים ורגליים, אבל עדיין אפעס ...

בקיצור , כמה שאלות לבעלי הניסיון :
1 - איך לכל הרוחות אתם עושים עם כל הקיצורי דרך !??? הקיצורים היקרים והאהובים שלי ...
כן, אני יודע שאפשר להגדיר את הכפתורים בצד כקיצורים, אבל עדיין זה לא מתחיל להספיק !
מה, ללכת לחפש עם העט על המסך כל פעם ???? סיוט !!!
או שמתרגלים ? מתישהו ? מתי ?
2 - האם ישנה אפשרות לצייר בלי כל סבך החוטים המפלצתי הזה ?
(אפילו שזה 3 בתוך אחד, זה עדיין כבל מציק ביותר ...)
נאמר בחיבור בלוטוס או וויפיי או משהו כזה ?
3 - ושאלת השאלות, משום מה נדמה לי שיש איזשהו דיליי מעצבן בין הזמן של הלחיצה עד להופעת הקו על הלוח ....
עם הפרלקסה נגיד שהסתדרתי, (ב- monitor calibration שבדרייבר ) ושאתרגל לקצת שנשאר תוך כמה ימים,
אבל הדיליי ????
לא משהו ארוך מדי, אבל עדיין ... זה לא האוטומטי הזה שאני רגיל בלוח תצוגה....
זו תופעה קיימת בכל הטאבלטים ? או שיש לי בעיה בלוח ? או שצריך לשחק משהו בהגדרות ?

בקיצור , אשמח לעצות מפי המומחים פה ...

והנה הציור הראשון בלוח :

ציור ראשון בלוח תצוגה.jpg
בס"ד

1.gif

אהלן חברים!
כפי שכבר הספקתם לקלוט (דרך הבאנרים - אחרת אני רוצה את הכסף שלי בחזרה ;) ) משהו חדש ומרגש מתרחש!!

בשעה טובה ומוצלחת אני ואחי/שותפי היקר דן סיימנו את הקומיקס שתמיד חלמנו לעשות, אלי-קופטר!
קומיקס עם סיפור עשיר בהומור, תזוזה, מתח ובאיכות ציור ברמה הגבוהה ביותר שיכולנו לספק!
והחלטנו לעשות עוד דבר שתמיד חלמנו לעשות - הקראה של הקומיקס בקובץ וידאו, עם קולות מצחיקים, אפקטים קוליים ומעברים מגניבים!
הענקנו שם לסטארט-אפ הזה:
**מוזיקה דרמטיתתתתתתתת**
לוגו1.png

ולא עצרנו כאן!
רצינו לודא שכולם ישמעו על זה, והחלטנו לפרסם פה באתר פרוג, בזכות הקהילה העשירה באיכות וביצירתיות!

עדין לא עצרנו בזאת!
בנינו אתר, בו תוכלו לראות/להוריד תקציר של הקומיקולי, ולהבין במה מדובר (אני ממש ממליץ לכם לצפות/להוריד את זה, זה בחינם וזה ממש מבדר), וגם כמה עמודים להתרשמות מהקומיקס.
בנוסף, אם אהבתם את התקציר ואת הרעיון, אתם יכולים לקנות את הקומיקולי בכל שעות היממה ולהוריד אותו במקום, ובתוך דק' ספורות להתחיל לצפות בו עם ילדיכם על מצע פופקורן וחיוכים מתרגשים!

כמה זה עולה אתם שואלים?
35 שקלים חדשים אני עונה.
אתם שואלים "מה???"
ואני עונה תפוח אד-מה!!

35 ש"ח גבירותי ורבותי, מחיר של מגש פיצה!

אני מצרף פה קישור ג'מבו להורדה של התקציר שיהיה לכל מקרה -
תהנו:cool:

בנוסף, הספר עצמו זמין לרכישה בחנויות, כבר כמה עדכנו אותי שהם הצליחו להשיג אותו.

אם ישלכם שאלות אנחנו זמינים בג'ימייל-
elikopter.comikoli

.....וזהו, נראלי שאמרתי הכל.
אשמח לשמוע את דעתכם חברים יקרים,
על הרעיון של הקומיקולי,
על התקציר,
ועל כל העולה בדעתכם!

חג סוכות שמח לכולם

יואל:cool:
רקע קצרצר

יש מעלה בתרגולים שעוזרים לנו להניח במהירות תצורה הכללית של הנושא על הדף לעומת להתחיל לרנדר תציור מאפס ולצפות לתוצאות "מדהימות" כשלבסוף מגלים שהעין של הדמות בפתח תקווה והסנטר בעפולה

ברישום אקדמאי (ושפצו מה שאני כותבת כי אני ירוקה לגמריי בתחום) יש תרגול לשיפור קומפוזיציה לצייר חפץ או אדם מהחיים ולא מתמונה ב3 או 5 נסיונות

כשכל ניסיון עורך בין 5 ל15 שניות. זה אמור להכריח אותנו לצייר את הנושא בקומפוזיציה נכונה על הדף עם מבנה ברור של הצורה ובלי ירידה לפרטים מההתחלה שהורסת לנו טיפה תמבנה. לבת שלי יש החודש יום הולדת 3 אז בחרתי פמוט :) יצא זוועה אפילו לשם התרגול אבל פואנטה מובנת. ציירתי כל פעם על הסקיצה הקודמת בצבע שונה. הניסיון ה2 יצא הכי סביל

Screenshot_20200929-130457_WhatsApp.jpg

שדרוג מודרני של האתגר הזה הוא בציור אותו הנושא ב3 פרקי זמן שונים, ב10 שניות בדקה 1 ובעשר דקות. לא טיימלאפסטי כי לא היה לי כח אבל ציירתי עם עט דיו בלי סקיצה אז אין ככ איך לרמות. ניסיון אחרון לקח 7 דקות. 10 זה ארוך מדיי לעצלנים. 15 דקות אפשר כבר להכניס כמה ערכי צל אבל זה לא הפואנטה כאן

ילדה מאכילה דגים: )כן יש לי מה להתכונן לאינטובר אני מזעזעת באינק)

Screenshot_20200929-130449_WhatsApp.jpg

ולא רק באינק מזעזעת גם בצבעי מים. בחרתי תמדיום הזה גם כי אי אפדר לרמות עם צבעי מים זה מתייבש בטיל ואם עובדים על הדף יותר מדיי הוא נקרע (אני כרגע לומדת רישום עוד לא הגעתי לצבעי מים תוצאות מזעזעות בהתאם)
ציירתי את מושקא המתוקה שלנו שיש לה יום הולת 3 בכט תשרי. ב2 ראשונות זה היה ציור מהחיים (היא זזה המון) האחרון צילמתי תמונה
Screenshot_20200929-130428_WhatsApp.jpg

לאלה שכבר מציירים בצבעי מים, מה לדעתכם הכי חשוב בתמונה מתוך הציוד? (רמז, לדעתי הדבר הכי מכוער ומגעיל למגע יותר מרמז זה לא מגלה)

Screenshot_20200929-130439_WhatsApp.jpg
יש לכם טיפים על תרגולים לשיפור יכולות קומפוזיציה ומבנה חזק? יש לכם תרגולים דומים? נא לשתף.. פתחתי שרשור על מנת להחכים לא ממש השקעתי בציורים המזעזעים ועמכם הסליחה מחפשת נטו ללמוד :)

פתקא טבא לכולם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה