קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
    • דיון
    471
  • אשר כותבת submitted a new Article:

למי אתם מצביעים?

אנחנו מצביעים להשם ולתורתו. ברוח זו, עצרנו את הכל והתחלנו עם הקריקטורה המרגשת של @מוטיל

ובשל בחירתנו המנצחת יצאנו עם בוקר לקיים מצוות עשה - "ועשית ככל אשר יורוך". קול קטן מתוך הקלפי הזכיר לנו את הקריקטורה של אוריאל פלד שפורסמה ב'בקהילה'.

צפה בקובץ המצורף 541358

יוני גרשטיין צייר את הקריקטורה ל'יתד', ככה שאנחנו בטוחים שיש אפשרות נוספת לקדש ש"ש בקלפי. אתם מוזמנים למהר לעשות את אחת משתי הבחירות. ...

Read more about this article here...
    0 תגובות
    • דיון
    505
  • רחלי שדמי submitted a new Article:

עם טריקים עם שטיקים #1 //מחום לקור//

הסתיו כבר ממש כאן. והחורף עוד מעט בעקבותיו...
    בוא נשנה את הציורים שלנו בהתאם לרוח התקופה! תרתי משמע :))
    איך הופכים תמונה חמה וקיצית לקרירה וחורפית?
    אז בדרך כלל אני יודעת מראש מה המזג אויר בציור, ואני כן מעדיפה מראש לבחור את הצבעים הנכונים, אבל אם אין ברירה--
    יש כמה טריקים נחמדים, להפוך ציור שכבר ציירנו - לחורפי וקריר...

אז זה הציור האורגינלי שלנו,צפה בקובץ המצורף 537653

באמת קצת לא קשור לה הצעיף לחום הזה..
    קודם כל הורדתי את השמש (היא מראש אצלי בד"כ בשכבה נפרדת)
    הוספתי שיכבה של photo...

• תודה
    Reactions: davidavid ו-JAZZ2 //
    0 תגובות
    https://www.youtube.com/watch?v=BORbPoLxFv0 לאחרונה יוצא שחצי מהזמן הציור שלי הולך על עריכת סרטונים... אני מקווה שתוכלו להנות מזה כפי שאני נהנית מסרטונים שלכם, וככה כולנו נרוויח משהו.

גמלי יש המון ביקורת להגיד על כל הדבר הזה (*אהם*טעות אחת גדולה*אהם*) אז לקחתי נשימה עמוקה ותנו בראש. אם נורא מתחשק לכם. אם יש לכם רק דברים נחמדים לומר זה גם בסדר.

בנטפרי פתוח לכולם. אם הסרטון נתקע לכם היכנסו כאן כדי לראות אותו בסליק
    הפניות לנטפרי ולרימון בתהליך עבודה...אז תתפללו.
    משהו מתקופת בין הזמנים. לא יוצא לי כ"כ לעבוד על דברים כאלו אז היה נחמד לבצע.
    אל האיור התווספו אח"כ קטעי טקסט ליד כל מבנה ובו"אפיון" של מי שבוחר לגור בו. אבל זה כבר מחוץ לתחום שלי...
    מחנה בתים.jpg
    ועוד קצת מהתקופה המשוגעת שחלפה:נסיך 3.jpg
    מתוך פרויקט של 30 איורים בסגנון:
    דבר בעיתו ג 217.jpg דבר בעיתו ג  138.jpg
    וגם ללא צבע בכלל:
    פעוטון 4 רישום.jpg
    גם סגנון כזה(אחד מתוך סדרה):
    ילד למשחק 5.png
    בקיצור, כל לקוח וסגנונו וכל עבודה וסגנונה.
    אשמח להערות!
     תגובה אחרונה 
    מזמינה אתכן לתערוכה ייחודית בנושא "ראו באורי"
    כל הפרטים בהזמנה.
    בתערוכה תראו 30 יצירות (שרובן רישום/ציור) מרגשות עשויות בסגנונות שונים. (בפורום אמנות השכן העלית ספויילר של רישום סוריאליסטי שיוצג בתערוכה), בתערוכה יש את כל המנעד בין ריאליזם (לתייג אותך ציירת היפר-ריאליסטית??) למופשט, כשבכל עבודה יש המון לב. כן, היה לנו חשוב שבכל עבודה יהיה עומק מחשבה ושהיוצרת תביא משהו מעצמה.
    וכן, יהיה גם מופע מוזיקלי של שירים מקוריים.
    ברוכות הבאות!
    ובשביל שלא יהיה רעש של הדרת גברים, ובגץ וכל מיני אז גברים המתעניינים יכולים לפנו אלי ואעדכן אותם בשעות רלוונטיות להם.
    לצערינו התערוכה תעמוד רק ערב אחד. ועוד ביום חמישי של בישולים. אוי.

מעניין אתכן? רוצות להגיע? רוצות לעודד? (הכל התנדבותי וללא מטרות רווח) להיות חלק?
    תגיבו, תעשו שירשורפלצת, תכתבו סתם: "וואלה מגניב, לא האמנתי שיבוא יום ותיהיה אמנות איכותית בבני ברק", או : "אמנות? זה הקישקושים האלה שלא מבינים אותם? עזבו אותי----" או:"הגרפיקה של ההזמנה ממש טובה" (תודה, חיה חיון המעצבת המוכשרת)

ציירות מפה שמשתתפות בתערוכה תרימו יד,
    ומי שמתכנוונת להגיע, נשמח לשמוע!
    רחלי
    הזמנה ראו באורי-03.jpg
    • דיון
    459
  • אשר כותבת submitted a new Article:

עשרה ימים והבלאגן מאחורינו....

תתעודדו, נותרו רק עוד עשרה ימים כדי שמדינת ישראל תהיה עם בחירה אחת לראשותה. או... אולי תצא שוב למערכה שלישית.

אבל כל עוד אנחנו מקווים שלא זה מה שיקרה, בואו נהנה מהקריקטורה המפחידה של @שלום הלוי אשר פורסמה בעיתון 'הדרך'.

צפה בקובץ המצורף 536034

וכמו תמיד אבישי חן עם המון צבע, חדות וקומפוזיציה מעניינת. קריקטורה לא רק לדוברי ערבית, פורסמה בעיתון 'משפחה'.

צפה בקובץ המצורף 536033

מוטי הלר והרעיונות...

• תודה
    Reactions: ayala bimuy1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה