קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
שמעתי מפה ושם על אנשים שלא שילמו על עבודות, התבאסתי וזעמתי בשביל אחרים, אבל זה פעם ראשונה שזה קורה לי.
כן.. אני יודעת.. לא משחררים את הציור עד שמקבלים תשלום. אני עושה את זה תמיד.
תמיד אני שמה סימן מים ענק של ''לא שולם'' והכל בא על מקומו בשלום.
אבל בפעם הספציפית הזאת שכחתי, אולי בגלל שזה מישהי שאני מכירה אישית וסומכת עליה, אולי בגלל זה שאני רואה אותה לעיתים קרובות ויודעת שהיא לא יכולה להיעלם לי.. בכל מקרה העניין נשמט.
היא קיבלה את הציור, התלהבה מאוד, הבטיחה לנסות להעלות בשכר ולשלם לי בתאריך מסוים.
...ונעלמה.
מתעלמת משיחות וממיילים.
יצאה לחופש מהעבודה, הסירה אחריות וגם המצפון כנראה יצא לחופש.
אז עד שאני אתפוס אותה פנים אל פנים- ציירתי בינתיים את הציור הבא.
ומקווה שתלמדו מהמקרה שלי, תסדרו את התשלום לפני העברת הציור, ותחסכו לעצמכם חודשים של המתנה, עשרות שיחות ומיילים ותסכול אחד גדול.
ומזכירה ללקוחות שביננו, יש מצווה של ביומו תיתן שכרו. בואו נקיים אותה בשמחה.
ככה זה מרגיש.jpg
    • דיון
    430
  • אשר כותבת submitted a new Article:

בין הזמנים לבחירות

יוני גרשטיין בקריקטורה כל כך טובה... יש כבוד. (פורסם ביתד)
    צפה בקובץ המצורף 529684

אז מי החפרפרת ומי המחילה? שלום הלוי בקריקטורה גאונית (פורסם בעיתון הדרך).
    צפה בקובץ המצורף 529686

יוני גרשטיין בקריקטורה רלוונטית 24/7 (פורסם ביתד השבוע)
    צפה בקובץ המצורף 529689

אבישי חן בקריקטורה מלאה בתככים (פורסם בעיתון משפחה).

צפה בקובץ המצורף 529691

מוטי הלר משתף גם אותם...

Read more about this article here...
    • תודה
    Reactions: יצחק אייזנברג1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה